Dags för förändring

Aldrig vilas bloggportal är äntligen uppe och det är därför dags för mig att byta. Är så himla taggad på detta och ska verkligen försöka ge gärnet när det kommer till bloggandet nu, samt användandet av kameran. För att komma till min nu blogg klickar ni HÄR.

 

Vad gjorde jag ens där?

Tjena, idag tog jag tummen ur röven och gick äntligen handledarkursen för körkortet tillsammans med mami, men jag förstod helt ärligt inte vad jag gjorde där. Kändes som att all information som togs upp endast var relevant för handledaren och inte för oss som ska lära oss att köra, men de bjöd på gratis läsk och kakor så klaga för mycket tänker jag inte göra. Det är trots allt ganska skönt att ha det gjort och förhoppningsvis har jag körkort om cirka 3-4 månader om pengarna och disiplinen räcker till.

 

Snart är denna dag över

En del av eftermiddagen spenderades i gynstolen hos läkaren i ca 2h och floder av tårar, efter det gick jag dock och brännde av två superhärliga träningspass som fick mig på betydligt bättre humör. Ludvig och jag gjorde en comeback på gymmet idag och det känns helt amazing att ha fått tillbaka sin träningspartner, vi är ju värsta dreamteamet.


Magen låter och har sig så nu måste jag käka, vill ju inte riskera att bli smal.

Måndag

 
Idag hände det grejer vi vaknade upp till en ny regering och jag hoppas att det kommer innebära någonting positivt. Våra lärare hade även en intervention med oss i skolan då min klass inte vet hur man ska bete sig och är allmänt dum i huvudet. Ikväll är det invigning på gymmet och det verkar som att en massa kul saker ska hända men innan dess ska jag till sjukhuset på någon undersökning jag inte riktigt vet innebörden utav, spännande!
Förhoppningsvis har morgondagen ett lite lugnare tempo.

Crossfit

Idag har jag testat på någonting helt nytt, nämligen crossfit det var faktiskt oväntat roligt då jag brukar avsky högintensiv träning av den enkla anledningen att jag vill kunna njuta under träningspasset och inte bara efter. Tvivlar dock på att jag kommer kunna röra på mig imorgon, men det vore ett bra kvitto på att jag jobbat på bra.

Har varit värdelös på att använda kameran det senaste året och därför bjuds det på en föråldrad bild, från när jag sprang stafett i globen.

Döende

Det där med att jag skullle kriga mig till gymmet trots att jag var sjuk blev det inget av, blev istället sängliggandes hela förra veckan och kände mig döende istället. Men igår blev debuten av och även idag krigade jag mig ner på gymmet, det är fortfarande ovant med ett nytt gym, nya maskiner och nya människor men samtidigt ska det bli så himla kul och se hur allt kommer att utvecklas och jag är så himla glad att jag får vara en del utav det,

 

Pressat schema

Har haft en körig helg, har nämligen varit i Stockholm hela helgen och utbildat mig till cardiowalking instruktör. Och med ett så pressat schema har det blivit mycket träning, plugg och lite tid för återhämtning och sömn vilket har lett till att jag nu är sjuk. Min magkatarr har strulat och sen så verkar jag ha fått något slags virus vilket kom väldigt opassande då Nordic wellness, gymmet jag jobbar på hade premiäröppning här idag. Jag kommer nog trots sjukdom trotsa det morgon och ta en runda på gymmet ändå, kan ju inte hålla mig därifrån.