sommar och sol

Hela denna sommaren har varit en stor omställning för mig då jag är van vid att kunna göra vad jag vill när jag vill, men med två jobb har det blivit så att jag fått tacka nej till aktivitet efter aktivitet vilket har kännts väldigt jobbigt. Men samtidigt så ska jag ju vara glad över att jag jobbar och får erfarenhet och pengar, men pengarna är inte riktigt lika roliga att ha när jag ändå inte kan åka iväg till t.ex. gröna lund med mina kompisar.. Så denna månadens lön försvann på onödig shopping och två piercingar och det har inte ens hunnit bli augusti än. Måste verkligen lära mig att hantera pegar bättre, men det är så himla tråkigt och så länge det är sommarlov så tänker jag unna mig det jag har råd med.
Sommarlov

Här ekar det tomt och jag har egentligen ingen rimlig förklaring till varför jag skulle nog vilja skylla på att jag inte fotat på hur länge som helst och inte har några bilder att lägga upp som gör inläggen läsvärda men det beror nog snarare på lathet.

Det har gått cirka en månad utav sommarlovet nu och detta är första sommaren som jag har ett jobb vilket gör att den ser lite annorlunda ut än vad jag är van vid men allting rullar väl på ändå. Jag har lite brist på rutiner och mitt kompisgäng har svårt att få ihop det när vi väl vill träffas på grund av jobb åt höger och vänster. Träningen och motivationen är också lite bristfärdig just nu men jag hoppas på att kunna få grepp om det snart igen för det vore ju en tragedi att tappa allt det man jobbat för. Men min danslärare har tagit sig an ett litet projekt med oss degklumpar och det är att försöka få oss i bättre form på 12 veckor så det bör minska risken för muskelförlust avsevärt haha.