Ben och rumpa under uppbyggning

Det blev precis som jag trodde, mycket böj och teknik idag och för min del gick det superbra. Får jag inte träningsvärk imorgon då är någonting allvarligt fel, för jag krämade ut allt jag hade under passet.


Bilden är en stilbild från en video därav den dårliga kvalitén. Vill ni ha mer bilder och uppdateringar angående min träning så finns jag på istagram, den hittar ni i sidofältet till vänster.

Zzz..

Sitter i skolan och det är en kamp att hålla ögonen öppna, vill sova nu men ibland får man inte riktigt som man vill. Efter skolan ska jag och Ludvig till gymmet och köra ben, är taggad på att få till ett bra pass trots att jag är helt slut. Det kommer nog bli mest böj kan jag tänka mig och mycket tekniskt, man kan alltid förbättra sin teknik och med en bättre teknik så kan man lyfta tyngre.

För omväxlings skull

Idag var det bröst som stod på schemat och det är lite utav en favorit, passen är alltid så roliga och oftast så har vi ingen tidspress på oss. Idag hade vi dock tidspress och körde inte riktigt lika mycket som vi brukar, men det var givande ändå.

Jag brukar inte skriva vad jag kör, men tänkte göra det för lite omväxlings skull.

Uppvärmning 
2km/10min på löpband

Bänkpress
4x6 30kg
5x5 40kg

Hantelpress
4x5 16kg/hand

Lutande hantelpress
1x6 12kg/hand
3x5 14kg/hand

Ligande flyes
3x7 8kg/hand

Avslutade sedan med att pumpa upp triceps i lite olika övningar.
 

Better bodies

Jag har länge suktat efter träningskläderna från better bodies, men dem har tyvärr varit lite för dyra för mig. Men i samband med min födelsedag så har jag både fått pengar och presentkort som gjort det möjligt för mig att införskaffa mig både ett par tights och ett linne.
Plaggen är verkligen hur bekväma som helst och utseendemässigt så finns det ingenting att klaga på. Så nu är det bara för mig att försöka spara ihop lite pengar då och då och köpa ett plagg med jämna mellanrum, tills jag har alla.

Definiera vältränad

 Har länge tänkt på en sak, hur man definierar vältränad.
Det är olika från person till person, men hur ser ni på det? är det hur någon ser ut utåt som gör att den är vältränad eller är det hur mycket den klarar att lyfta eller hur långt den orkar springa. För mig är det nog hela paket, när jag tänker på hur jag vill bli, då tänker jag på att jag vill se vältränad ut, orka att lyfta tungt och få bra kondition. Det är nog min dröm att känna att jag orkar eller snarare att veta att jag orkar det jag vill och känner för att göra och jag ska se till att det en dag går i uppfyllelse.

Men för att komma till saken, hur ser ni på att vara vältränad, är det bara ett iögonfallande yttre eller är det vad man klarar av eller hela paketet, svara gärna och mer än gärna med en motivation till svaret, skulle vilja veta hur andra än jag ser på frågan!

Skyldig

Igår genomfördes ett hastigt ryggpass då jag skulle med tåget hem. Vill verkligen att min rygg ska ta form, men den tar tid på sig och jag kanske är skyldig på en punkt om man säger så, just nu sitter jag och trycker i mig chips, dipp, popcorn, godis, energidryck och julmust och man kan ju inte precis påstå att det bidrar till muskeluppbyggnad.
Men men efter nyår blir det hårdare tag med kosten och i mars(?) börjar deffen, vi får se hur det går med den, det ska bli kul att se resultatet utav den i alla fall.


För er träningsintresserade har jag förresten en till tumblr
http://gluteusmaximum.tumblr.com/
Och en annan för er som kanske inte har ett så stort intresse för att stirra på vältränade kroppar
http://takemetoabathtub.tumblr.com/

Arbetsintervju

Idag var jag på arbetsintervju på McDonalds, det var väldigt nervöst men eftermycket pepp och bra tips från mina fina vänner så tycker jag att det gick rätt okej ändå. Vi ska dock inte få besked förs i december och då är det inte ett besked om vi får jobbet eller inte, utan om vi blir kallade på ytterligare en intervju eller inte. 
Så jag ska försöka att inte tänka på det allt för mycket och bara koncentrera mig på annat för att inte lägga allt för mycket fokus på beskedet.

Fråga Olle

Idag var vi på skolan på föreläsning som Olle Waller höll i, en utav mina idoler skulle jag nästan kunna säga.
Han pratade om sex och samlevnad och var hur rolig som helst, det var både intressant och lärorikt.
Vissa frågor var riktigt roliga och fick en att fundera på om dem som ställt dem bott under en sten eller liknande.
*Växer tjejer igen om de inte har sex på länge?*
*Kan man bli gravid att av svälja sperma?*

 

smakkombinationer

När man dricker protein i princip varje dag är det lätt att man börjar tröttna, så då gör man saker för att förnya smakerna lite. Just nu dricker jag cappuccino tillsammans med dubbelrich chocolate med krossad is i, mums!

Mina nya älsklingar

Idag är det äntligen gymmet som gäller igen, det var ju ett tag sen nu(läs: i onsdags) och idag ska jag och Ludvig ge oss på bröst igen med lite sparkar och slag som uppvärmning.
Idag ska jag även för första gången använda mina nya träningsskor som jag fått i för tidig födelsedagspresent, visst är de fina!

 

Familjekalas

Idag har det varit lite familjekalas för mig här hemma, vi har ätit en massa gott och jag är nu några hundralappar rikare. Jag fyller ju egentligen inte förs på måndag så då ska jag få resten av sakerna(vet inte om det ska vara i plural) och jag hoppas innerligt att jag får min önskan uppfylld, att jag får en tatuering betald.
Men man vet aldrig och tills på måndag kan jag bara ha mina spekulationer.

 

Arosfortet

Idag var min klass på arosfortet, vi har rätt dålig sammanhållning så syftet med dagen var väl att lära sig att prata och arbeta med personer man normalt inte går i närheten av haha. 
Min grupp gick in med en vinnarattityd men kom tyvärr sist ändå, men vi hade trots det hur kul som helst och jag skulle mer än gärna åka dit någon mer gång och stanna lite längre än vad vi gjorde idag och då även med ett lag man valt själv.

 

Fitnessguru

Idag fick jag en trevlig överraskning, nämligen ett sms där det stod att min beställning från fitnessguru var framme. Så efter skola och träning åkte min mor och jag iväg för att hämta paket och jag måste säga att jag är supernöjd.
Jag har dock inte smakat proteinet än, mer än att doppa fingret och smakat på det, så jag längtar verkligen tills imorgon och jag tror att cappucino kommer att bli den nya favoriten.

 

Bitter

Idag kördes ett grymt bröstpass med Ludvig, det blev ganska utdraget men helt klockrent ändå.
Körde 2 reps med 18kg i var hand i bröstpress, nytt pb, för Ludvig gick det också väldigt bra.
Och till alla er som är bittra och bara tänker på att vi kanske inte har så mycket vikt i händerna på bilderna vi tar så beror det oftast på att när vi kommer upp i högre vikter så behöver vi passa varandra och ingen har möjlighet att ta kort. Dessutom tar vi ju inte kort vid alla övningar eller hela tiden, utan vi tar främst bilder i början av något av de första set'en.
Så ta reda på fakta innan ni kommer med hjärndöda kommentarer, tack!

 

Vinterskor

Eftersom att vintern och snön snart är här så tänkte mamma och jag att det var dags att inhandla något att ha på fötterna i vinter. Så jag fick två par skor som har som huvuduppgift att inte låta tårna ramla av nu i vinter som står redo här hemma för att uppfylla sin funtion.

 

En sådan dag

Idag är en sådan dag då jag inte behöver göra någonting, utan jag kan faktsikt ligga under mina två täcken i sängen hela dagen med gott samvete. Och ni ska veta att det är välbehövligt!
Så idag planerar jag att kolla vidare på breaking bad, tycker inte alls det är bra, men jag är på säsong tre och tänker inte sluta nu. 

 
Igår kördes det rygg och biceps på gymmet, ett superbra pass som resulterade i träningsvärk idag!

Mörker

Sitter i klassrummet och har precis skrivit färdigt ett prov, hoppas på att få E i alla fall. För örvrigt händer det inte så mycket, dagarna rullar på som vanligt, det enda är väl att man känner av den mörka årstiden. Man är trött konstant och det är tufft att ta sig upp på mornarna, speciellt när man ska upp klockan halv sex..
Men men det är så det är och det är bara att försöka uthärda ett till vinterhalvår med ett försök till ett leende på läpparna.