Torsdag 28 mars

Sitter hemma och kollar på entourage, det har varit det enda som funnits för mig under influensan och magsjukan jag haft. Imorgon är det långfredagen och min familj ska äta hos morfar, det kommer bli långtråkigt som vanligt, men det betyder inte att jag inte uppskattar det.

Har inga nya bilder att publicera så ni får se några gamla istället.


Fick ett paket på posten idag

Fick hem mina godsaker jag beställt från MM sports idag, det är nästan så att jag vill stoppa i mig allt på en gång, men jag ska försöka att låta bli.
Sitter även hemma och deppar för tillfället, över att jag inte har något gymkort längre, jag har insett först nu hur mycket jag faktiskt tyckte om att gymma, för just nu är det nästan som att ingen annan träningsform är underhållande bara för att jag saknar gymmet så mycket. Men om min ekonomi tillåter så ska jag försöka införskaffa mig det igen, men den här månadens pengar är redan som bortblåsta efter den här beställningen.

Utanför mitt fönster


Det snöar ute, det känns som att den här vinter aldrig kommer ta slut.
Jag vill att det ska bli vår nu, så att man slipper alla lager av kläder och faktiskt orkar göra ett försök till att se relativt okej ut, varje dag innan man går till skolan.

Ibland måste man ju älska livet.

Njuter av söndagen till fullo med pizza och Hobbit, ibland får man lyxa till det lite ♥

Söndag

Steg upp tidigt imorse för att bege mig iväg till kyrkan på högmässa, där min kör skulle sjunga. Det gick bra och var kul, men attan så kallt det var, varenda hårstrå stog ju rätt upp haha.
Skulle egentligen träna nu, men det har hänt någonting med mitt knä, så jag får låta bli. Tänker bara ligga i sängen och kolla på filmer hela dagen istället.

Mums

Det bästa med att göra träningstidningen har helt klart varit när man varit kreativ med mat och bildat fina skapelser som man sedan fått äta upp haha!

Träningstidning

Suttit och pluggat konstant sedan klockan ett idag, inte dte roligaste kanske, men det är mitt fel att jag inte gjort lite i taget hela tiden, men nu är jag nästan klar. Det jag hållt på med är en träningstidning som vi har som arbete att göra på idrotten och jag är inte direkt kompis med indesign som jag arbetar i heller, men det har ändå gått rätt okej.


Några utav bilderna som använts haha.