Tankar just nu

Vill så gärna tatuera mig och det ska jag, om lite mer än ett år. Men jag måste tänka igenom det hela lite mer än alla andra för om jag ska kunna tävla i bikini fitness om några år så får tatueringarna inte dölja någon viktig muskelgrupp. Gör dem det kan det bli avdrag i poängen osv. hur jobbigt som helst, men ska göra mitt bästa för att hitta på något ställe som en både snyggt och funktionellt. En har jag bestämt ska sitta på insidan av underarmen i alla fall.

 

Man ska passa på när det är gratis

Blev nyss uppring angånde ett möte jag skrivit upp mig på att ha, det är nämligen så att mitt gym erbjuder 15 minuters gratis pt-tid. Så på lördag är det dags för mig att gå till gymmet och lära mig en massa nytt, ska bli hur kul som helst faktiskt!
 
 

Min ögonsten

Idag fick jag äntligen tillbaka min ögonsten, allt känns så himla mycket bättre nu haha och nu slipper man dessutom att sitta och flumma på lektionerna på grund av att man inte kan jobba utan datorer.
Utöver det så hade jag min första engelskalektion idag och det verkar som att engelska kanske kommer bli mitt favoritämne igen, gillade verkligen läraren, som jag även kommer att ha i historia på fredag.

Tisdag

Sitter för tillfället och kollar på idol och har lite ångest, jag hoppas innerligt att jag inte visas på tv då min audition är sämre än sämst, men annars är det kul att kolla på dem man träffat där och känner igen.
Idag har jag för övrigt haft en fyra och en halvtimmes håltimme under dagen och det är så alla mina tisdagar ser ut framöver, lite trist faktiskt men man hinner med en del.

 

Första dagen med lektioner

Idag var den första riktiga dagen då vi gick i skolan efter schemat, svenskan blev dock inställd och vi fick sluta tidigare, så innan klockans ens var tre hade jag hunnit med både skolan och gymmet.
Sen jag kom hem har jag sovit lite och nu sitter jag i sängen och väntar på att klockans ska bli tillräckligt mycket för att lägga sig för natten, är helt slut.
 

Var en fisk som skriker.


Igår på skansen, sveriges största manifestation mot mobbning så pratade Yohio och Jonas Gardell om någonting som jag verkligen håller med om, att våga stå upp för sig själv.

Alla har vi gått i skolan och blivit upplärda gång på gång om att man inte ska mobba andra eller kränka någon överhuvudtaget, men det händer ändå sorgligt nog. Vi alla vet redan att vi inte ska göra någon illa, varken fysiskt eller psykiskt men det sker trots vetskapen och det dem utsatta behöver är folk som står upp för dem och framförallt att kunna stå upp för sig själva.

Och först igår hörde jag någon offentlig person dela samma åsikt som jag, att det handlar om att kunna stå upp för sig själv. För så länge dem som blir mobbade bara tar emot och inte säger ifrån på allvar(hur svårt det än är) så kommer det aldrig komma till ett slut, du som blir mobbad måste göra din röst hörd! Och därför måste man införa att lära ut kombinationen av att man inte ska mobba andra och självsäkerhet i skolorna.
För som Jonas Gardell sa; "så är det lättare att döda en fisk än en gris, eftersom att fisken inte skriker, utan den bara sprattlar och kämpar för att komma loss och det räcker inte till. Så är det någonting som jag försökt vara i mitt liv är det en fisk som skriker".

Precis som för Yohio har det aldrig varit ett problem för mig att stå upp för mig själv, för att jag vet att vad andra tycker om mig inte spelar någon roll i slutändan, den enda åsikten som ska spela någon roll är din egen. För du kommer aldrig att komma någon vart av att anpassa dig efter hur alla andra vill att du ska vara, för enligt någon kommer det alltid finnas något fel, det är bara så det är.. du måste lära dig att tycka om dig själv för den du är, det är det viktigaste.

Om allt går vägen..

..så flyttar min familj(jag och min mor) ihop med hennes killes familj(Toni, Katarina, Emma & Otto) om lite mer än en månad. Vi kommer flytta till Mariefred och jag kommer att pendla till skolan osv. varje dag.
Det ska bli skönt att flytta till hus igen och jag hoppas att det hela kommer att gå bra och att alla kommer komma överrens, men det borde ju inte vara ett problem.

Jag och min vanliga tur..

Idag var jag på skansen med min älskade mamma och såg en massa artister i samband med friends och däribland Oscar Zia. Och med min vanliga tur så vägrade kameran att starta när jag var där, så det blev inga bilder från dagens uppträdanden.. Men jag kan bjuda på en från när jag badade tidigare idag istället.

Den som väntar på något gott..

Min syster kom hem från bulgarien igår natt och igår morse när jag vaknade fick jag lite godis i en superfin necessär. Jag längtar själv tills jag har har ett jobb och tillräckligt mycket pengar för att resa utomlands med mina vänner, för det lär ju vara oslagbart.
 

Vilostund

 
Kom hem från skolan för inte så länge sen, är helt slut.. det tar verkligen på krafterna att vara förkyld samtidigt som man ska vara aktiv om dagarna. Så nu har jag bestämt mig för att bädda ner mig i min säng resten av dagen och kolla på grey's anatomy.

Redhead

Igår tiggde jag till mig lite pengar av min mor och inhandlade hårfärg, så nu har jag rött hår med lite fläckar på ställen där färgen vägrade att fästa trots att jag färgade det tre gånger. Men jag är hur nöjd som helst och trivs verkligen i mitt nya hår, det tar bara ett tag att vänja sig vid att vara mörkhårig igen.

Andra året på gymnasiet

Idag börjar jag andra året på gymnasiet och jag är varken taggad eller otaggad. Har dock inte fått speciellt mycket sömn inatt och är även på väg att bli sjuk typiskt nog. Trots det så tänker jag ändå bege mig till gymmet idag för att döda ben och rumpa, det känns som att jag är i stort behov av det just nu.

 

IDOL


Idol drog igång igår som säkert alla vet och jag känner paniken stiga lite(läs:jag vill inte visas på tv). Jag har ju faktiskt varit där i år och fått träffat juryn och en hel del fantastiska människor. Och för er som undrar så sökte jag inte för att jag vill bli artist, utan jag sökte för att vara ett stöd för min syster som också sökte och även för att det är en kul upplevelse och ett minne för livet.
Men nu var det inte det jag hade tänkt att skriva om, utan jag tänkte dela med mig av min åsikt av jurymedlemmarna.

Alexander Bard: 
Många tycker att han är väldigt elak och skrämmande, efter vad det ser på tv. Men min upplevelse av honom var mer att han var som en ettrig chihuahua, för er som inte förstår min liknelse så menar jag på att han jag tror att han är stor i mun för att kompensera att han är liten. Så hans "elaka" sida för mig var inte läskig utan den kändes ganska fake.

Laila Bagge: 
Hon var inte speciellt elak, hon var bara stel och om någon skrämde mig så var det hon med sin blotta närvaro. 

Anders Bagge: 
Hans närvaro är precis som den verkar, det är som att även om han skulle försöka vara elak så skulle han inte lyckas speciellt bra. Han påminner mig helt enkelt bara om en mänsklig nallebjörn.

Får panik på detta!

Får lite panik på min blogg just nu.
Om man kollar på sidomenyn när man är på startsidan av bloggen(bilden till vänster) så är innehållet inte centrerat, men går du till en enskilt inlägg(bilden till höger) så är den det. Så jag antar att problemet ligger i kodmallen, rätta mig om jag har fel och jag vet inte hur jag ska hitta lösningen. Så om någon utav er vet vad felet är så skulle jag bli överlycklig om du ville hjälpa mig!

 

Snart dags för förändring

Är verkligen trött på mitt utseende just nu, så fort jag får pengar(om hundra år) så tänker jag tona håret i någon röd färg. Jag ska försöka få det lite Molly Sanden liknande, men vet inte hur väl jag kommer lyckas sen får jag se hur länge jag väljer att ha det så. Men tänker som sagt bara tona det, för att lättare kunna gå tillbaka till mitt blonda när jag tröttnar.

 

A thousand years

Hörde låten "A thousand years" idag och jag kunde inte låta bli att bli lite mer kär i den än vad jag redan är och sen så kom jag ju självklart att tänka på the twilight saga, så mina sista dagar av sommarlovet ska självklart spenderas på bästa sätt(sittandes i sängen fastklistrad fram twilight). Jag kan inte riktigt förstå att det är slut, att det inte kommer komma någon mer film.. det gör på riktigt ont i själen ♥

Vild fredag

Fredag igen, min mamma måste ju vara stolt över att ha mig som sin dotter.. jag dricker väldigt sällan, jag röker inte, jag sköter mig helt okej i skolan, mitt liv kretsar kring träning, min säng och serier. Det finns ju i princip ingenting att klaga på. Den här fredagen har jag spenderat såhär; jag gick upp, kollade på grey's anatomy, gick på en power walk, kom hem, tog ett bad, åt och satte mig sedan framför grey's anatomy igen.
Händelserikt liv.. jag vet ;) men jag trivs faktiskt med det som det är.

 

Godnatt

 
 

Regnbågens alla färger

De senaste dagarna har jag spenderat på två sätt, har besökt gymmet cirka en gång dagligen och sen så har jag spenderat resten av tiden i min säng. Förutom igår då Årbyfestivalen här i Eskilstuna ägde rum, då tog jag med mig kameran en sväng ner på stan för att försöka få åtminstonde några fina bilder på gruppen jag dansar i uppträdande.
Dem är ju så himla vackra i regnbågens alla färger.
 

Sunrise


Hösten är på väg, det kändes på riktigt imorse då det var kallt att stiga upp ur sängen och jag kan ju inte påstå att det gör mig glad som det gör för vissa andra och deras höstgarderober.
Det märks också på att solen går ner tidigare för varje dag som går och jag vill så gärna vrida fram klockan tills det är vår igen och slippa hösten och vinterns mörka tider, men jag får helt enket finna mig i att det är som det är och försöka finna ljuset även i de mörkaste tider.

Cykelsemester

I tisdags kom jag och mitt härliga gäng hem från en liten cykelsemester cirkus 4-5mil utanför Eskilstuna.
Vi campade två nätter på en mysig liten strand och skapade sånna där sommarminnen som man kommer att minnas för evigt och om det är upp till mig att bestämma är detta någonting som ska göras till en tradition.

 

Grillkväll

Min sommar är garanterat den bästa på länge, har hunnit göra så mycket och känner att jag inte bara slösat bort den.
I fredags var jag och ett gäng till exempel hemma hos Ludvig på en supermysig grillkväll och bara njöt av sommarlovet. Det är så synd att det snart är slut bara, men det faktum att det inte varar hur länge som helst som gör det guldvärt. 
 

Rix fm festival 2013

Igår var rix fm festivalen här i Eskilstuna och den var helt dunder. Jag hade fina vänner som sällskap och en kamera jag skulle knäppa en massa bilder med, trodde jag i alla fall.. men det visade sig att jag typiskt nog glömt att sätta i minneskortet, så de enda bilderna jag fick var några halvkassa tagna med mobilen.

Hur som helst var dagen ändå helt fenomenal eftersom jag fick se fina Oscar ♥