Bygga bakdel

Träningen rullar på bra om man bortser från dansen, men jag ska se till att skärpa mig och bli bättre på att planera, som att ta med matlåda osv..
Imorgon är det dags för att träna rumpa igen och jag ska kämpa som bara den för att få en läcker bakdel inom en snar framtid, men framförallt tills då jag ska tävla så jag har ju ett tag på mig.

Hon kan sjunga också..

Stötte på detta klipp när jag slösurfade lite och kände att det var värt att dela med sig av för er som inte redan sett det.

Pank, men helt klart värt det.

Idag tog jag mig äntligen tid att hämta ut mitt paket från gymgrossisten och det är ju alltid lika kul, det är som att få en present trots att man betalt för den själv.
Innehållet i den var i alla fall ny pwo från bmr och en smartshake, tidningen och baren fick jag bara med som ett plus i kanten. Ser hur som helst fram emot att testa den nya pwo'n och se om den skiljer sig mycket från AV's breach.

En rolig överraskning

Kom hem från ett genomsvettigt benpass för inte alls så länge sedan och upptäckte att det inte fanns något varmvatten, vilket gjorde att mitt humör sjönk till botten. Men sen kom jag in på mitt rum och hittade ett paket på sängen och det visade sig vara från www.reztart.se och innehöll ett par bars. Barsen är ett superbra mellanmål och innehåller inga atrificiella ämnen eller något tillsatt socker.
Det fanns även ett tillhörande kort som genast gjorde så att humöret vände från botten till toppen. Jag älskar överraskningar och detta var verkligen en bra sådan som dessutom kom exakt vid rätt tillfälle.

 
Jag ska se till att smaka på barsen de kommande dagarna och återkomma med en rescension ♥

Snabbt men effektivt

Planeringen gick strålande, det blev dock lite utdraget så jag hann bara med ett snabbt pass innan gymmet stängde. Men det blev inte dåligt bara för att det gick undan utan jag tycker att jag fick till ett bra och effektivt pass och jag hoppas på att känna av att jag tränat imorgon.

 

Planeringsdag

Idag var det rygg och biceps på schemat och jag tyckte att passet rullade på fint, har fortfarande problem med att pressa ut det sista ur musklerna när jag kör rygg men jag försöker så gott jag kan. 


Imorgon är det en dag jag längtat till i vad som känns som evigheter, Ludvig och jag ska nämligen planera våran deff som drar igång den 14e och även ta upp lite andra grymrelaterade frågor.

Efter det ska jag även köra igång med mitt nyinsatta pass vilket är hamstrings och glutes, då jag känner att min bakdel varken växer eller formar sig som jag vill så ska jag testa på om det blir någon skillnad genom att lägga in ett separat pass för just det. Jag är taggad till tusen och jag vill bara att det ska bli imorgon.

Mina bebisar

 

Dålig dag

Idag har varit en utav de värsta dagarna på länge, jag slutade skolan redan vid halv ett och var inte på väg hem förs vid halv sex och det var då inte frivilligt utan för att jag inte kunde ta mig hem på annat sätt än att vänta på min mor. Under tiden jag väntade så åkte jag till tuna park och köpte ett par löpar tights och även en ny träningstopp och gick omkring så länge kroppen orkade(hade en sjukilos väska på ryggen, ja jag har vägt den). Sen satte jag mig ner och stirrade in i väggen till tiden var kommen, hade inte ens internet på mobilen. Och smärtan i kroppen blandat med den långa väntan gjorde bara så att irritationen växte mer och mer.

Bitter


Börjar bli trött på att det är så oerhört mycket folk på gymmet, det går liksom inte att träna enligt sina planer och en massa tid går åt att stå och vänta på att stationen eller saken ska bli ledig. Borde det inte finnas någon gräns för hur många medlemmar ett gym får ha? Kan tänka mig att mitt gym är uppe i rätt många nu och det måste väl finnas någon säkerhetsgräns, som hur många som får vistas i lokalen samtidigt osv?
Fick trots det till ett halvdant pass och ganska bra pump idag och efter en macka så orkade jag även med dansen som börjar gå allt lättare.

Poppe

Idag är jag hemma hos min syster och passar hennes hund medans hon och sin kille är iväg. Hunden är verkligen ett litet charmttroll men kan också vara väldigt krävande, men sötheten väger nog upp för det trots allt.

 

Rygg

Idag var det såklart dags för träning igen och rygg stod på schemat. Rygg är faktiskt en utav mina favoriter att träna men jag är så himla svag i den och får även djävulskt ont i underarmarna vilket inte riktigt gör saken lättare.


Imorgon vet jag inte riktigt hur mycket träning som kommer att hinnas med då jag ska på introduktion för jobbet på McDonalds, men jag hoppas på att hinna med ett snabbt pass med biceps/triceps så att jag kan försäkra mig om att musklerna inte försvunnit helt.

Klassfoto

Skolkatalogen kom igår och jag älskar verkligen att bläddra igenom den och kolla på hur alla bekanta och resten av Eskilstunas gymnasiestuderande ser ut. Jag är faktiskt hyfsat nöjd iår, den är inte jättebra men inte jättedålig heller vilket den har varit majoriteten av alla år.

 

Axlar

Idag var första dagen på gymmet på evigheter, eller ja snarare tre veckor men tre väldigt långa sådana. Passet gick hur bra som helst och jag vet inte vart all energi kom ifrån men kanske var den långa pausen välbehövd.
Imorgon är det i alla fall dags igen och jag längtar redan!

 

Myskväll

Igår möttes vi upp ett par stycken på café södra station och åt middag och pratade om allt mellan himmel och jord som ett avslut på lovet. Enligt mig var kvällen hur mysig som helst och maten var underbar trots att de som jobbade där blandade ihop lite beställningar.

Bilderna är lånade från Sannas blogg, som ni kommer till genom att klicka på dem.
Hamburgaren på bilden är min och både brödet, burgaren och klyftpotatisen var hemmagjort och överträffade det mesta jag ätit tidigare.

På tal om burgare så har jag en annan nyhet att berätta, jag har fått jobb! McDonalds är stället och redan på fredag börjar introduktionen, jag är hur taggad och glad som helst, äntligen har mitt jobbsökande lönat sig.

Gröna nyanser?

En ny dag och en ny hårfärg, lite så känns det som att det varit de senaste dagarna men de är slut på det nu om jag inte vill att håret mitt ska falla av. Så nu är jag fast med en mellanblondfärg med fläckar lite här och var och möjligtvis lite gröna nyanser, men vad gör det? än så länge är det vinter och jag kan ha mössa på mig.

Ja mina händer ser stora och groteska ut på bilderna.
 

2014

Nu är det ett nytt år och jag måste säga att infirandet av det året var helt fantastiskt. Åt middag med mina närmsta vänner och drog senare vidare för att parta. Det blev nog lite för mycket alkohol för min del och jag är inte säker på att jag är helt återhämtad än, men vad gör det när man dricker så sällan som jag gör.
Har inte speciellt mycket bilder alls från nyår men dessa två får summera kvällen/natten ändå och de visar även min nya hårfärg(orange).