Tjockisvarning

Idag har jag spenderat största delen av dagen med att jobba med vårat UF tillsammans med fina Fanny och Stina. Ändå känns det som att vi har hur mycket som helst kvar att göra och utöver det så är det annat plugg på hög också..
För att dämpa ångesten lite har tårta, donken, max, chop chop, godis, american pizza, popcorn, cola osv. råkat slinka ner i lite för stora mängder, men det är uppbyggningsperiod så jag kan skylla på att jag bulkar och slippa ångesten över hetsätandet och bara njuta av det istället.

Inviger lovet

Sitter i sängen och försöker att inviga mitt lov med att få igång motivationen till att plugga, jag vet att jag kommer att må mycket bättre och kunna njuta av mitt lov mer om det blir gjort nu istället för sista dagen, men ändå är det svårt att få någonting gjort. Har i alla fall laddat upp med lite latte i min gamla mugg som jag gjorde när jag var liten, visst är den vacker!

 
Men nu ska jag se till att komma igång, så att jag får någonting gjort.

Halvdålig dag

Idag var det först gymmet med Ludvig som gällde, vi fick till ett grymt bröstpass, men vi glömde såklart att ta bilder.. Efter det skulle jag egentligen dansat, men dansen var inställd så istället fick jag försöka hitta på någonting att fördriva tiden med, tills min mor var tillbaka i Eskilstuna. Det förstörde mitt humör ganska rejält och nu är jag bara glad att jag är hemma i min säng och inte behöver göra annat än att slappa.

Missnöjd

Igår körde jag ben med Ludvig och trots mitt hårda slit så har jag ingen träningsvärk idag, det är så himla frustrerande. En annan sak som är frustrerande är att det tar lång tid att få resultat från träningen, det får det att kännas som att det står still.
Längtar i alla fall tills i vår då vi ska deffa lite och få se hur musklerna kommer fram mer och mer, tills dess är det bara att jobba på uppbyggnad.

Det går bra nu

Trots att uppdateringen här inte rullar på som den borde, så gör träningen det. Ludvig är äntligen tillbaka från att ha varit sjuk och det är kul att inte längre behöva träna ensam hela tiden. Idag var det axlar som gällde och efter det testade jag på två stycken pass på gymmet för första gången mrl(mage, rumpa, lår) och just dance. Tror aldrig jag har svettats så mycket tidigare, men hur kul som helst var det.
Nu måste jag sova, imorgon väntar en ny dag och då är det först biceps triceps och sedan ett benpass med Ludvig som gäller.

Stark UF

Äntligen har vi kommit igång någorlunda med vårat UF, vi har gjort en logga som endast behöver finslipas, vi har startat en facebook sida och vi har börjat melja olika företag angående produkter. Jag är så himla glad för att vi äntligen fått tummen ur röven och gjort lite nytta och nu hoppas jag verkligen att det kommer att rulla på såhär.
Om du känner för att få reda på lite mer och stödja oss så får du mer än gärna gå in och gilla våran facebook sida HÄR.

Snart är det jul igen.

Idag vaknade jag upp med snö utanför mitt fönster, inte en så härlig överraskning. Nu är det bara cirka 5 månader kvar på vintern, det är bara att försöka härda ut och inte bli lika mörk inombords så som det är utomhus.. har ju dock mitt underbara té som kan vara en bidragande faktor till överlevnad.

Mitt livs sökande

När jag var liten, så var min familj alltid i sommarstugan om somrarna och då drack vi té till frukost varje morgon. Något år senare, då vi bara var där bara för en helg och jag då tog upp den sista tépåsen med caramellsmak som då inte längre tillverkades som vi alla delade på. 
Sedan dess har jakten på den tésmaken varit en del utav mitt liv och ja det har funnits hur mycket olika caramell téer som helst, men ingenting i jämförelse med det andra. Men nu mina damer och herrar har det kommit ett té med smak av caramell och vanilj som är så nära smaken jag varit ute efter man kan komma och mitt liv är komplett igen. Ni anar inte hur bra detta känns och ni anar inte hur många utav dessa paket jag kommer att konsumera i veckan, livet är så himla härligt gånger som denna.

En fantastisk nyhet

Fick höra någonting helt fantastiskt idag när jag satt i bilen hem från skolan på radion. Det är nämligen så att personen som var vald till att spela Christian Grey i filmerna har hoppat av, hur underbart som helst.. jag gjorde en massaglädjetjut i bilen!
Nu står det istället mellan Jamie Dornan och Alexander Skarsgård och ska jag vara ärlig blir jag hur nöjd som helst vem dem än väljer, för båda passar för rollen.

Bra start på dagen

Innan jag ens hade fått i mig frukost imorse satt jag och hulkade över toaletten, det är troligtvis min magkatarr som spökar. Men trots det begav jag mig till skolan, skrev min uppsatts och lämnade in den lite halvmisslyckad, men ett E lär jag i alla fall på. 
Nu håller jag på att tanka lite serier så att jag har någonting och ägna mig åt idag och sen så är det bara att hålla tummarna på att jag mår bättre imorgon.

Bjuder på en bild från när jag var ute i skogen här om dagen, det är ju i princip det som finns att göra här ute där jag bor utan internet och tv.

Förberedelser

Har suttit på espresso house sedan jag slutade skolan, försöker summera mina anteckningar inför midterm som vi har på engelskan imorgon då vi ska skriva en essä om black history.. känns lite som att jag vill ge upp redan nu. Men men, kan nästan lova att jag antecknat mer än de flesta i klassen, så någon chans att få ett E borde jag ha.

 
Nu måste jag dock rusa iväg till dansen, är egentligen helt orklös idag, men ska göra mitt bästa trots det.

Lång dag

Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja, det är bara cirka två timmar kvar just nu. Så nu sitter jag och tar igen lite serier och sådant som jag missat eftersom vi varken har tv eller internet hemma på grund av telias inkompentens.
Idag blir det en lång dag då jag har dans vid klockan sex och det är helt onödigt att åka hem emellan, så jag kommer behöva försöka fördriva tiden ganska mycket idag och sedan typ ta en snabbdusch och lägga mig så fort jag kommer hem. Vet inte riktigt hur jag ska orka dock, då jag är helt slut redan nu, men det är väl bara att kriga vidare.

Lite nytt

Träningen rullar på som vanligt och jag har nyligen införskaffat mig lite nytt, bland annat aldrigvilas breach som jag tycker fungerar utmärkt. Imorgon är det dags för biceps & triceps, någonting som egentligen skulle ha körts i måndags men som ersattes med plugg. Och på fredag är det äntligen dags för rygg igen, det har blivit lite utav min nya favorit!

Är numera Mariefredsbo

Jag är numera bosatt i Mariefred och vi har än så länge inget internet, men om allt går som det ska på måndag så fixas det då. Jag har heller inga pendlarmedel än, så hittills har jag fått leva med lyxen av att min mor skjutsar mig till och från skolan och träning varje dag.
I och med flytten har det blivit rätt mycket utemat, och eftersom att mina minneskort till min kamera har pajjat, så får ni mobilbilder på lite halvintressanta saker tills att ett nytt har införskaffats!