Personalfest

Igår var det personalfest med jobbet, vi började med middag och lite bowling för att sedan gå ut. Jag körde nyktert då jag tränat jättedåligt den här veckan och känner att jag vill komma iväg till gymmet idag med de bästa förutsättningarna. Men det var hur trevligt som helst och maten var galet god, rätten kallas black rock, man får in en sten med en bit ryggbiff på som man själv får "tillaga" efter hur man vill ha köttet. Jag kommer nog definitivt äta där igen någongång.

 

Personlig tränare

Igår drog den nya kursen igång och i två dagar har vi nu letat fel på varandra(lärt oss om kroppsanalyser), jag har blivit väldigt mycket mer medveten om vad jag behöver lägga fokus på och mer kommer nog. Just nu är det också mycket fokus på att jobba upp allt ifrån grunden, lära sig de olika andningsteknikerna och lära sig hitta och stärka den stabiliserande bukmuskelaturen, vilket för övrigt är rätt mycket svårare än man tror och man känner sig inte direkt kaxig när man ser hur mycket man har att jobba på. Men det ska bli väldigt roligt att se alla förbättringar man gjort sen i slutet av kursen, vår lärare har sagt att vårt mål är att jobba bort alla defekter som inte är medfödda och göra en till kroppsanalys när kursen närmar sig sitt slut för att vi ska se hur långt vi kommit.

 

Breathe


I helgen var jag hemma i Eskilstuna och tog kål på hemlängtan lite, jag, Magda och min syster var på springpride och hade det mysigt. För övrigt var det en lugn helg och jag känner att jag laddat upp batterierna inför de kommande två skolveckorna nu. Nästa vecka väntar certifieringsprovet samt ett praktiskt prov, så det är rätt mycket nu. Imorgon börjar vi även med en ny kurs lagom till sommarlovet, nämligen funktionell träning och jag är förväntansfull, det är alltid så kul att få ny kunskap och bredda sina vyer inom områden man är intresserad av. På tal om träning så är motivationen just nu på noll när det kommer till strykan. Jag älskar verkligen styrketräning, men i hela mitt liv har jag i princip hållt på med annat också, bland annat friidrott, dans och kickboxning. Och just nu känner jag att jag saknar den gemenskapen, att träna i grupp men ändå med ett individuellt fokus, en personlig utveckling och en strävan efter att bli bättre på ett annat sätt än inom just styrketräningen. Jag är så galet sugen på att bara köra ett riktigt grisigt pass som inte har med styrketräning alls att göra, tillsammans med någon så man kan puscha varandra till det yttersta. Jag funderar på att se över om jag kanske kan hitta något att hålla på med över sommaren när jag är i Eskilstuna, det måste dock matcha mitt jobbschema och det kan bli lite svårt, men det är nog inte helt omöjligt.

En helg att minnas

I helgen blev det en visit till Stockholm, något som jag sett fram emot länge. Det var nämligen så att jag och några vänner hade biljetter till familjefinalen av eurovision song contest. Ni som känner mig vet att det är viktigt på en helt annan nivå för mig haha. Vi bodde hos Magdas syster och hade det supermysigt, med tacomys, filmer och några vilda omgångar av heads up. Hela lördagen var i eurovisions anda, då vi först var och såg det live och sedan åkte hem för att se vinnaren koras i den tv-sända finalen. Enligt mig hade en annan låt gärna fått vinna, mina favoriter var Frankrike, Nederländerna och italien, italiens sätt att presentera låten på var dock inte en lika stor succe.

 
 

Helgens ris och ros.
RIS - Att vädret inte var speciellt bra, samt att vakterna på eventet var väldigt otrevliga.
ROS - Att jag fick lära känna Alma, Malin och Nathali bättre, samt skapa nya minnen. 


Hemlängtan

Dagarna rullar på här i Linköping och sommaren och Eskilstuna närmar sig. Har en del hemlängtan för tillfället faktiskt, bara det att kunna träffa vänner en snabbis blir så mycket mer uppskattat nu när jag inte kan göra det här. Men men jag har mina skolböcker och försöker sitta med näsan i dem så gott det går nu inför proven nästa vecka. Idag var det till och med så fint väder att jag passade på att sätta mig på balkongen och jobba på brännan samtdigt. Det enda negativa med att värmen är på ingång är alla luftburna kryp som man får i ögon/råkar svälja när man cyklar, men är det mitt största problem så har jag det nog rätt bra trots allt. Ska försöka komma iväg till gymmet i tid imorgon också så att jag hinner ta vara på soltimmarna innan jag ska till jobbet, för man vet ju aldrig hur länge det fina vädret varar, vi bor ju trots allt i Sverige.