Är han inte fantastisk?

Och det beror inte bara på att han står halvnaken i majoriteten av sina videos och är väldigt attraktiv.

Effektiv dag

Idag tog jag tåget in till Eskilstuna redan vid halv tio och där körde jag rumpa på gymmet och vågade mig för första gången på att ta lite tungre vikter när jag körde hip thrusts, körde upp till 70kg om jag ska köra tyngre vill jag gärna ha med mig någon ifall att något skulle gå fel.

När jag kom hem tog jag ett bad och efter dte har jag suttit och pluggat fram tills nu och jag tror att jag är färdig, nu ska jag bara våga skicka in skiten också. Det är inte säkert att det blir gjort idag men det spelar inte så stor roll.

Deffstart

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Idag är det den 14 februari även känd som alla hjärtans dag och sedan ett år tillbaka även som min lillasysters födelsedag. Och vad har jag haft för mig idag då?
Jo idag var det som jag tidigare nämnt dags för min deff att dra igång, så lite formbilder har tagits, mätningar har gjorts och jag har utöver det även hunnit med två träningspass. Så nej ingen fancy dag för mig precis men den har inte heller varit sämre än någon annan, imorgon är det hur som helst en ny dag och nu ska jag sova för imorgon är det dags för röven att formas.

(Har inte hunnit med att fixa bilden än, så lev med den)
 

Slutkörd

Dagen första pass vilket var bröst & triceps rullade på helt galant men när det var dags för dansen var min kropp helt slutkörd. Var pigg i psyket osv men kroppen ville inte följa takten eller röra sig speciellt mycket alls. Blev verkligen hur besviken som helst och åkte hem efteråt och tröck i mig lite dajmglass. Man ska förstås alltid lyssna på sin kropp och däför är det superskönt att min standard vilodag ligger just på torsdagen så jag slipper att sätta in en extra för att återhämta mig.

Träning, träning och ännu mer träning

Har så himla fullt upp i mitt liv just nu, har elva inplanerade träningspass i veckan men brukar dock bara dyka upp på cirka nio utav dem på grund av olika förhinder osv. Men det går bra för övrigt med träningen nu, känns dock tyvärr som att mina ben blir mindre istället för större(?) men det har jag tid att bygga upp så det är ingen fara och å andra sidan kanske det inte ens är så det ligger till utan det kanske bara är mina hjärnspöken som larvar sig.

Dieten börjar hur som helst på fredag och jag måste faktiskt erkänna att jag är nervös, har ingen aning om hur det kommer att gå eller hur min kropp kommer att reagera på det hela.. spännande. Men fram tills dess gör jag det självklara, nämligen äter och dricker allt som kommer i min väg.

Rumpmos


Idag mosades rumpan tillsammans med Ikil på gymmet, det blev ett ganska utdraget pass med många olika övningar men det tog som jag ville ändå.
 

En mysig låt

Medan alla har fokus på de nya låtarna som vi precis fick höra i melfest så kan jag inte låta bli att tänka några år tillbaka då noll disciplin(numera: Estrapade) var med med låten idiot, en låt jag verkligen gillar att lyssna på.