Utmattad

Kameran används inte så flitigt nu för tiden, det är därför ni får stå ut med så kassa bilder, men jag tror ni klarar er.


Stannade hemma från skolan idag på grund av huvudvärk, spya och en mage som känns sönderfräten på insidan, men det känns bättre nu och imorgon måste jag till skolan hur som helst.
Mamma tror att jag håller på att bli utbränd haha, tappar hår som bara den, känner mig aldrig utvilad och får aldrig riktigt någonting gjort på grund av utmattning. Men jag är rädd för sprutor och vägrar gå till vårdcentralen för bloprov för att ta reda på om jag kanske har brist på något ämne eller om det är så som min mor tror. Så jag får helt enkelt försöka överleva ändå och hoppas att allt detta får ett stopp när sommarlovet får sin start.

Har för övrigt ask, så om ni vill fråga något kan ni klicka här.

Lösnäsa?


Igår sken solen här i Eskilstuna och jag försökte att passa på att njuta lite utav den och dessutom använda mina stora solglasögon. Det kan ju för övrigt inte bara vara jag som tycker att det ser ut som att man har lösnäsa på sig när man använder sådana, eller det kanske beror på att jag har en konstig sådan..?
Det är fortfarande kyligt ute trots att solen lurar en lite, men nu känns det som att våren är på väg på riktigt och det kan man ju inte vara någonting annat än glad över. Så idag åkte skinnjackan på, för jag måste ju vara den enda i min klass/umgängeskrets som gått med vinterjacka fram tills idag.

Stress

Känner mig så stressad när det gäller allt just nu, känns som att jag skulle behöva 48 timmar på ett dygn istället för 24. Jag hinner inte med allt jag vill göra i nuet och jag känner mig stressad över hur jag ska hinna med allting jag vill göra i framtiden och i vilken ordning jag ska göra det.
Träningen går dåligt, skolan likaså och pengarna räcker inte till, usch.. just nu vill jag bara vara tillbaka i det tillståndet jag var för två månader sen, då jag kunde tänka klart och allt var som en dans på rosor med lätta steg istället för svåra.

Påskfirande