Slutspurten

En lång dag har passerat och jag ska alldeles strax gå till sängs och ladda upp inför nästa. Jag fick reda på att jag fått godkänt på den senaste tentan idag, så det känns superbra. Nu kan jag verkligen lägga all fokus inför de praktiska proven, anatomiprovet samt certifieringsprovet som ligger inom en snar framtid. Jag och två klasskompisar stannade kvar efter skolan idag och nötte in muskler, det kommer bli mycket sådant nu om allt ska sitta till proven och förhoppningsvis även efter. Det är väldigt kul, men väldigt mycket att lära sig och samtidigt hålla isär. Man är helt övermatad på information varje dag då man vart i skolan, så det är skönt att vi har distansveckorna för att ta in och repetera. Nu är det dock inte långt kvar på terminen och en kurs är klar och nu ska dem andra bara betas av lika smidigt.

En bild från idag, samt en bild på mitt favoritfilter. ♥

 

Kärlek på burk

Jag har haft världens tränsingsvärk i vaderna dem senaste två dagarna, jag har på riktigt inte kunnat gå och att bara ta mig från sängen till toaletten har varit en kamp. Vill dra klassikern om att jag aldrig mer ska träna vader igen, men då kommer det ju aldrig bli bättre heller. Och som toppen på kakan fick jag punktering på cykeln igår, fixade det redan idag, men det är inte direkt den roligaste utgiften en vecka innan löning och CSN. 

 
Jag fick idag hem ett nytt protein jag beställde för någon vecka sen, jag har varit lite sugen på det sen det kom men passade på när det var extrapris. Nya kosttillskott känns alltid så osäkert att köpa då alla verkar goda men majorieten smakar blä. Men detta var helt fantastiskt, det smakar verkligen chai latte och jag kommer aldrig mer ha problem med att få i mig mitt protein. Kunde inte vara mer nöjd.

 

Ännu ett steg närmre målet

En ny vecka är i full gång och den har börjat riktigt bra. Jag började dagen med att åka ner till gymmet för att ha en konsultation angående mina tävlingsplaner med Susan Rydmyr, jag tycker att den gick kanon, jag fick alla mina frågor besvarade och tycker verkligen att hon känns som en trygg och erfaren person. vi diskuterade kring hur jag tänkt, hur hon tänker och kring hur mycket jag kommer behöva gå ner inför en tävlingssatsning och jag skulle gå hem och fundera på hur jag tycker att allt känns för att sen återkoppla angående hur jag vill ha det. 
Jag började även cykla idag och skäms lite för hur usel min kondition är, men fortsätter jag cykla överallt så kommer jag bli fit på nolltid och dessutom passa in lite bättre. Det känns verkligen som att alla här i Linköping cyklar överallt, jag är lite rädd för att göra fel och uppröra rutinerade cyklister bara.

 
Har förresten fixat ny mobil också, det var på tiden och denna ska jag verkligen försöka hålla hel.

Tillbaka till verkligheten

Sitter i skrivande stund på tåget på väg tillbaka till Linköping. Jag känner mig som en riktigt gammal och grinig person då jag snart får utbrott på snorungarna som springer fram och tillbaka mellan vagnarna. 
Jag har spenderat dem senaste tio dagarna i Eskilstuna med alla nära och kära och nu är det dags att åka hem igen. Imorgon är det full rulle med skola igen och jag ser fram emot att träffa kompisarna igen samt att lära mig ännu mer. Det ska även bli skönt att komma in i lite rutiner igen, dem senaste tre veckorna har jag haft distansstudier och ingen speciell rutin har följts.