Min fagra syster #2

Min fagra syster

Alicia ♥

Igår fick jag en lillasyster och idag var jag och hälsade på henne på sjukhuset. 
Hon är hur fin som helst och jag är alldeles kär i henne, trots att jag inte är speciellt förtjust i barn egentligen. Jag är verkligen överlycklig över henne, och det är nästan så att jag till och med gråter av glädje, den här härliga känslan går inte att beskriva, men ni som har egna barn eller varit med om att få ett syskon i mogen ålder vet nog vilken känsla jag syftar på.

Hon föddes förtidigt och vägde bara 2905g och var 46cm lång, den plutten haha.
 

Lycka ♥


Jag är på en sån himla bra plats i livet just nu, jag mår bara så himla bra för första gången på länge. Visst känner jag också av motgångar precis som alla andra, som när det går dåligt i skolan till exempel, men det är inget som tynger ner mig utan allt känns ändå bara så himla bra. 
Jag har fina vänner, jag har kickboxningen och dansen och jag ska snart få en lillasyster, det känns nästan inte som att jag har tillåtelse att klaga på någonting, inte för att jag vill det, men ändå. 
Vill bara att alla fina själar där ute ska känna som jag just nu ♥

Me time

Har haft en ledig helg, den första på länge, jag har hunnit rita, sovit massor, umgåts med min fina mor, haft mellomys och nu så kollar jag på gaygalan. Missförstå mig inte när jag säger att den här helgen varit den bästa på länge, jag älskar verkligen att umgås med vänner och hitta på saker annars, men ibland kan det vara skönt med en helg där man bara fokuserar på sig själv och på saker man tycker om. 

Snö

Usch, det har börjat snöa hejdlöst här i Eskilstuna igen, jag vill ju bara att snön ska försvinna ju.
Allt känns bara så himla mycket jobbigare när det är snö, och jag blir en mycket tråkigare människa.. trist.

Måndag

Sitter i skolan och har precis gjort ett test/prov, man kunde väl ha det roligare men jag ska inte klaga. Idag är det måndag och det är bara den här och nästa vecka kvar i skolan innan det är lov, det ska bli så himla skönt.
Annars händer det inte speciellt mycket nu, livet och träningen rullar på som vanligt och jag längtar till sommaren.