Självporträtt VS när andra tar bilder på mig

Här är två bilder tagna samma dag med bara några timmar mellanrum, folk brukar säga att jag är fotogenisk och jag har försökt att förklara för dem att det bara är när jag fotar mig själv, det får ni ju bevis på nedan.

 
 

Julklappar #1

Har nu firat jul två gånger och ett julklappsbyte med min far är nu vad som återstår, har fått en massa fina saker och fler blir det då jag inte har fått allt som skickats efter än.

Men här är i alla fall vad jag hittills fått:
Hungerspelen böckerna
Torka aldrig tårar böckerna
Mannen som slutade ljuga boken
Puder och puderborste
Rouge och rougeborste
Jeans
Handduk
Hårinpackning
Något dusch-set
Extern hårddisk
Tjej middag(spel)
Presentkort på gina x2
Presentkort på bio x2
Presentkort på cubus
Presentkort på kicks
Presentkort på mmsports

 
Men min syster fick helt klart den bästa presenten av allt av sin kille, en liten blandras mellan pappilon och chihuahua som heter Poppe. Hur söt och älskvärd som helst. ♥

 

En andra intervju

Idag var det dags för en andra intervju hos McDonalds och det är så himla svårt att avgöra hur det gick, pratade kanske lite väl fort oså men det återstår att se vad dem tyckte om mig. Jag får bara hålla tummarna och hoppas på att de föll för min fantastiska personlighet haha.


Efter intervjun var det dags för gymmet och lika bra var väl det då kroppen var fylld med adrenalin efter intervjun av någon konstig anledning. Jag körde biceps/triceps och det gick väl helt okej måsta jag säga, skulle dock behöva lära mig att köra lite mer intensiva pass, men får jag jobb så kanske jag har möjlighet att anlita en pt som kan puscha mig lite. Vill ju börja se lite resultat, men det blir väl också tydligare efter att deffen i februari börjat, tills dess är det bara att kämpa på så gott det går.

MUMS

Har numera ett flak celsius och ett flak vitamin well hemma och jag är supernöjd, fick dem av bästa Viktor och dem var definitivt värda att bära hem trots att det var otympligt och tungt.

Workshop

Idag var det dansworkshop som en slags avslutning med dansen och tur var väl det efter att jag ställde mig på vågen igår och blev så förfärad att jag började gråta. Så nu är det nya tag för att återgå till vikten jag hade, och ja jag vet att muskler väger mer än fett, men jag vet också att muskler inte dallrar eller byggs av läsk och dajmtårta vilket det har blivit lite för mycket av på sista tiden. Men nu värker i alla fall benen på ett skönt sätt efter en halvdag fylld med dans.
 

Lucia

Igår var det lucia, vilket innebar att kören jag går i hade två stycken konserter så hela eftermiddagen och kvällen igår spenderades med repetioner och konserter. Det var rätt kul och jag hoppas även att det lät bra utåt, men nu är lucia över för i år och jag måste erkänna att det är skönt att få det avklarat.

Även skolan jag går på hade ett luciatåg igår, vilket ni kan bevittna på bilden nedan.

Slutkörd

Idag har jag krigat mig igenom tre pass, först axlar sen biceps/triceps och lite mage och till sist dans. Min kropp är helt slut nu och varenda liten muskel värker, men det är så värt det.
Under axelpasset idag så passade jag på att testa ett utav uppläggen jag hittat på Ellens blogg(ni kommer till den om ni klickar på den första bilden) jag ändrade dock vikterna lite då hon är starkare än mig och jag tror jag vet hur jag ska lägga upp träningen i fortsättningen för att utvecklas i det partiet.

Tillbaka där jag hör hemma

Idag var jag äntligen tillbaka på gymmet och måndagar = legday. Körde en del lite "tjejigare" övningar även kända som sådana jag inte kör då jag är med Ludvig.

Mat är botemedlet för allt

Har dragit på mig en förskylning och det känns hur surt som helst, jag har verkligen inte tid för det här just nu. Men man har inte alltid ett val och nu är det som det är och jag tröstäter allt jag kan komma över för att göra situationen bättre.