New hair

Just nu sitter jag här hemma i soffan med nackspärr och nyfärgat hår. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag tycker om det eller inte, men det är i alla fall inte helt gräsligt. 

Har för övrigt världens fotosug just nu, men ingenting att fota känns det som. Får väl försöka ta mig ut i kylan någon dag och knäppa av några bilder och hoppas att det lättar suget. 


God jul & gott nytt årNu är julen 2012 slut och nu återstår bara nyår, innan ett nytt år tar fart, som jag hoppas blir mycket bättre än detta. För när min lärare frågade oss om vad som hade varit bra det här året och vad vi såg fram emot med nästa år, så tänkte jag efter och då kom jag faktiskt nästan inte fram till någon positiv sak som hänt under året. Och det måste det bli ändring på till nästa år, för jag kan ju inte leva ett miserabelt liv utan att ens försöka anstränga mig för att göra det bätte, så det blir härmed mitt nyårslöfte!
Vad blir ditt nyårslöfte?

Lek i studion

För ett tag sedan, var jag och några klasskompisar i skolans fotostudio och partade lite. Det är riktigt kul att pröva på lite studiofotografering trots att vi egentligen inte har några förkunskaper alls(eller i alla fall inte jag), men lite lär man ju sig av att exprementera och pröva sig fram.

 

Julafton

Idag är det julafton, och dagen har varit helt okej. Jag har fått en massa fina presenter och i morgon får jag flera, lyckliga lilla jag. 
Om jag är tillräckligt hurtig, så kanske jag laddar upp bilder på vad jag fått inom en snar framtid, men det är somsagt bara om jag är hurtig. 
God jul i alla fall!

Det känns bättre efter


Har svenska just nu och vi håller på att skriva tal om genius, inte det roligaste kanske, men det är bättre än referat i alla fall. 
Jag är helt slut och skulle kunna somna här och nu, men icke, jag ska träna efter skolan både på gymmet och senare på kvällen har jag wing chun. Just nu känns det inte alls roligt att veta hur resten av dagen ska se ut, men efteråt kommer jag känna mig nöjd, och vara stolt över mig själv.

Julkonsert #1

Den här helgen hade jag fullt upp med en underbar julkonsert tillsammans med min kör. Och julkonserterna är ju självklart favoriterna, så stämmningen har varit på topp hela helgen och jag längtar redan nu tills nästa!

 

Julkonsert #1

Den här helgen hade jag fullt upp med en underbar julkonsert tillsammans med min kör. Och julkonserterna är ju självklart favoriterna, så stämmningen har varit på topp hela helgen och jag längtar redan nu tills nästa!

 

Julkonsert

Har precis vaknat, och om cirka två timmar ska jag vara i konserthallen igen för att ha dem två sista julkonserterna. Det är verkligen hur kul som helst att stå på scen och att ha konserter överhuvudtaget och jag trivs verkligen med personerna jag gör det med, jag är lyckligt lottad haha!

Bjuder på bilder på det "fina" vädret vi haft här i Eskilstuna den senaste tiden.

Talkshow

Inte nog med att jag var på spelning förra helgen, jag var även med i en talkshow tillsammans med de andra luciakandidaterna och på söndagen så fick vi veta vemsom blev lucia. Jag blev inte, men jag är inte bitter, för jag får fortfarande vara med om allting och vara tärna och det räcker, men jag vill tacka er som röstat, ni har verkligen varit urgulliga!

Som en fröjd för öronen

Förra helgen var den bästa på länge, jag fick spendera fredagen med en fin vän och lyssna på ett utav mina favoritband. Jag brukar föredra att bara sitta hemma och lata mig på helger, men ibland kan det vara skönt att göra någonting annat.
 

Så ni vet

Har ju inte bloggat på evigheter, och under den otroligt långa tiden, så har jag hunnit gjort så otroligt mycket, så lite inlägg om händelser från tdigare veckor kan komma upp.