Besvikelsen

Siffrorna på vågen i fredags resulterade i besvikelse, jag vet att jag har skött kosten och träningen men ändå visar det sig inte alltid som man tycker att det borde. Jag har på grund av det fått lite formnojja men försöker släppa det, då stress i dessa lägen sällan resulterar i något bra. Istället är det är bara att använda frustrationen som uppstår som bränsle för att kämpa ännu hårdare de kommande veckorna. Jag lever på hoppet om en toppensiffra nästa vecka haha. Det skulle även vara roligt att tappa lite mer innan workshopen så det är lite utav en morot i just nu. Men det återstå att se hur kroppen svarar jag kan bara göra mitt bästa och hoppas att det går vägen.

Vad händer sen?

Den vanligaste frågan jag får är vad jag vill göra efter min utbildning och varje gång jag svarar med att jag i alla fall inte kommer jobba med det jag pluggar till just nu så får personen en chock. Jag vet inte vad jag vill göra efter utbildningen, eller ja.. det är snarare så att jag vill göra så himla mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Jag skulle vilja gå gmu, läsa någon kurs idrottspsykologi och möjligtvis utbilda mig till kiropraktor eller kanske brandman eller polis och samtidigt resa och upptäcka världen. Jag har nog alltid varit så, inte haft så mycket problem med att veta vad jag vill göra, det svåra är att veta i vilken ordning det ska göras och vad som kanske bör sorteras bort. Många väljer en väg att gå, men om det finns möjlighet till flera varför inte ta vara på situationen? Jag ska ändå leva ett visst antal år och jag är en rastlös själ, jag kommer inte klara av att ha ett och samma jobb tills det är dags för pension. Jag behöver nya erfarenheter och nya utmaningar för att inte tröttna och för att utvecklad som person.

 

Halva sommaren har passerat

 
Dagarna flyter på och jag kan inte riktigt förstå att jag redan jobbat ca 5 veckor redan, det är i princip halva sommaren och snart är den över, jag ska bara jobba 5 till. När dem veckorna är över är det dags för skola igen och så kan jag tänka mig att det kommer rulla på. Fördelen med att ha ett jobb med fasta tider är att det underlättar otroligt mycket när det kommer till dieten, man kommer in i sin rutin på ett annat sätt. Jag tycker hittills att det har varit någorlunda lätt med dieten vilket är skönt, det är snarare träningen som kan vara lite utmanande efter vissa tuffa dagar på jobbet, samt i och med att jag inte hinner med att göra så mycket annat. Men jag fortsätter att kämpa på och har idag bokat in mig på en workshop med Carina Isaksson och Madeleine Myhr, just nu har jag inte någon speciell person som hjälper mig med poseringen utan jag sköter det mesta själv och ber om hjälp från vänner ibland, så jag tror att poseringsträningen med mästarna kan bidra med en himla massa hjälpsamma tips och trix. Förhoppningsvis har det släppt några kilon till tills dess så att lite mer konturer tittar fram. Sen ska det bli en rolig dag för övrigt också, hela grejen med att få träffa andra som också har planer på att tävla.