Torka aldrig tårar utan handskar

Har precis kollat klart på torka aldrig tårar utan handskar, och den var riktigt bra. Jag vart dock inte lika berörd som mina kompisar, som suttit och sprutat tårar under tiden och efteråt, men lite rörd blev jag.
Blev ganska kär i Paul också, han har vunnit mitt hjärta haha ♥

Eskilstunas lucia 2012

Nu tänkte jag äntligen berätta den goda nyheten för er och det är att jag är en utav de nio kandidaterna till Eskilstunas lucia. Och jag är hur glad som helst över att jag har blivit utvald, jag vill verkligen vinna, men att bara få vara en del av det hela är också en helt fantastisk upplevelse.
Så när röstningen börjar, den 1a november så skulle jag bli så himla glad och tacksam om ni ville rösta på mig då, vidare information om hur man gör kommer då. Jag har precis skrivit klar min presentation av mig själv som ska visas tillsammans med bilden, och det är så himla nervöst, för även om jag är nöjd så kan jag inte låta bli att tänka på att dme andra kanske skrivit någonting bättre eller liknande, hur som helst får jag bara tänka positivt från och med nu, har jag bestämt.

Måndag

Den här kvällen har inte erbjudigt så mycket, jag var på kören där vi håller på att lära oss koregrafin och jag känner att det kommer krävas mycket övning hemma. Men utöver det har jag inte gjort speciellt mycket alls. Jag funderar på om jag kanske ska ta mig ett bad och skriva lite i min dagbok, det känns som att jag behöver skriva av mig lite.

Insperation

Min lilla fusklapp med oläslig text

Sitter och pluggar på det sista innan provet, vi får dessutom använda en liten fusklapp, så jag tror att det kommer gå rätt bra. Men man vet aldrig och ska inte ta ut segern i förskott, just nu vill jag bara göra provet, så att  vi kan gå vidare med ett roligare ämne istället för samhällsekonomi, för det är verkligen inte min grej.

wierd

En händelserik dag

Har både haft en blabdning mellan en riktigt usel och en bra dag. 
Det började med att jag fick ligga inne hos skolsyster i över en timme innan min mamma kom och hämtade mig, dem misstänker att jag har magkatarr. Smärtan jag kände var bland den värsta jag någonsin känt, men nu har vi inhandlat värktabletter och gud så tacksam jag är för att sådana existerar.
Och nu till den goda nyheten, som ni kommer få vänta lite längre på. På grund av att jag inte vet om det är okej för mig att gå ut med det än, men senast i slutet på nästa vecka kan jag berätta, det lovar jag.

Om parken zoo skandalen

Känner bara att jag måste skriva av mig om den stora perken zoo skandalen, annars kommer jag inte kunna sova inatt.  
Jag medger att media alltid försöker vinkla saker och ting till att se värre ut en vad det är, men trots det så är det ju inte så att de photoshopat fram bilderna som visades i dagens program av kalla fakta. Så först och främst vill jag skriva att ska man ha en djurpark, så måste man se till att man har alla kunskaper, de ekonomiska tillgångarna och utrymmet för det, för annars är det ett misslyckat projekt innan det ens startat. Och jag tycker inte alls att man kan uttala sig om att man räddar världens djur då man missköter väldigt många utav djuren på zoo't och avlivar en del djur för att behaga människans behov av att alltid ha det senaste. 
Att parken zoo's ledning även ljög och försökte tala sig ur situationen och ändra tidigare berättelser om vad som hade hänt med djuren, gör ju att tilliten för dem försvinner helt.  Att se djur som varit helt friska avlivats och ligga i en frys, för att de ville byta ut dem precis som man gör med sin telefon då och då är så moraliskt fel, att jag inte kan förstår hur människorna som har ansvar för det där kan leva med sig själva. 
Självklart är j parken zoo inte den enda djurpark där djuren vansköts heller, men det var just den som uppmärksammades idag och ligger mig närmast. 
Sen tycker jag att det är så himla surt att allt bara ska handla om pengar hela tiden, ska dem ha en djurpark kan de väl anlita folk som faktiskt visar intresse för djurens välmående och djuren överhuvudtaget och inte personer som ljuger folk rätt upp i ansiktet och bara är ute efter pengar.. det gör mig illamående.

Men nu måste jag sova, för er som missade dagens avsnitt finns det att se här:
http://www.tv4.se/kalla-fakta/klipp/kalla-fakta-1-about-parken-zoo-english-subtitle-2229740

Och här har ni lite att läsa där parken zoo, försvarar sig mot påhoppenhttp://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/parken_zoo/pressrelease/view/uttalande-fraan-parken-zoo-med-anledning-av-granskningen-av-djurparksverksamheten-804410

En söndag i oktober

Söndags, snart måndag, jag har inte gjort någonting betydelsefullt alls idag, men så är det väl de flesta söndagar.  Har fotat lite och ätit pizza men det är i princip allt, men imorgon är det måndag och då blir jag mångsysslare igen.
 

Två träningspass

Igår blev det två träningspass för min del, och det känns idag må jag säga. Först var det badminton på idrotten, det var riktigt kul att få köra på riktigt och få lära sig lite mer teknik, men min kondition är ju inte på topp. 
Efter det var det dags för dagens andra träning, wing chun, det var jättekul, vi testade på lite nya saker och nu börjar det märkas att man faktiskt har blivit lite bättre sen första gången.

 

Det som kommer bli bästa dagen på hela året

Jag glömde den viktigaste händelsen i förra inlägget. Snälla Nathalie offrade sig och gick upp imorse och kämpade för att vi skulle få biljetter till det sista twilightmaratonet som äger rum i stockholm den 13e november och hon lyckades galant. Min glädje är total och jag är redan grymt taggad, det kommer bli så himlahimlakul, förra året var bäst, men det borde vi kunna överträffa iår! :D

Underbara onsdag

Jag vet att jag har uppdaterat alldeles för lite de senaste dagarna men jag har inte haft någon direkt lust att skriva någonting. Hur som helst älskar jag denna onsdagen, den började med att jag gymmade innan skolan, och nu har jag sen jag slutat skolan badat, slappat och kollat på gossip girl, vilket jag ska fortsätta med efter en toapaus. 
Har även gjort iordning lite nyttigt snacks som jag kan gotta mig med.

Mot kören

Ska iväg mot kören nu och efter det väntar en kväll med min prinsessa och en massa mys.

Samhällsekonomi

Sitter i skolan och har samhällsekonomi, det måste ju vara ett utav de tråkigaste ämnena helt garanterat. Vissa saker är relativt lätta men andra är helt omöjliga, längtar bara tills provet är gjort och det här är över.

Söndagskväll

Det är söndagskväll och imorgon börjar en ny vecka, med samma rutiner och samma personer. Just nu känns livet väldigt ensidigt och allting går väldigt fort, men jag klagar inte.. det kunde varit värre. Dessutom gillar jag hur fort veckorna har gått på senaste tiden, snart är det ju jul.

Salt lakritsstång

Min syster var i göteborg igår och därifrån köpte hon med sig lite olka klubbor och dylikt hem. Jag fick välja en utav sakerna och valde salt lakrits polkagrisstången, hur gott som helst. Så nu ska jag bege mig mot badrummet och ta ett bad och avnjuta den, innan allt bra på tv börjar.
 

Don't overthink

X-factor

Sitter och väntar på att x-factor ska avgöras, många var både bra och dåliga, men den jag främst tycker ska åka är Frida. Hon kan självklart sjunga, men hennes röst är som vilken som helst, hon har inte det där lilla extra.. och sen är min favorit Oscar såklart, men gillade dock inte låtvalet de hade gjort åt honom, menmen.
 

Fotolektion



Sitter i klassrummet och gör ingenting, jag har fotolektion och ska ta 25 bilder med en röd tråd i olika kompositioner. Idén är väl rolig, men det är lite jobbigt och hittils har jag endast tagit 3 bilder, jag känner att det här kommer gå segt.. Men å andra sidan kommer det här få mig att gå utt att fota mer, så det är väl positivt antar jag.

Dagens klädval

En höstkväll

Ska snart hoppa in i duschen och efter det sova, jag tänkte bara dela med mig utav lite höstiga bilder jag tog på vägen till och från träningen först :)

Dags för lite motion

Idag är det torsdag och det är återigen dags för träning, jag är inte specielt taggad, men man ångrar aldrig ett träningspass i efterhand.. det får man försöka tänka på när man är otaggad.

Dagens klädval

En lektion om kost

Idag när vi ska ha idrott blir det istället för en fysik aktivitet en lektion om kost, jag känner att det kan vara bra för mig då jag sitter och äter tårta till frukost haha. Och trots att vi har en teorilektion så får jag ju motion ikväll ändå då det är träning.

Dagens klädval

 

Är helt utslagen

Kvällen och eftermiddagen har bestått av besök av en gammal vän och lite firande av mami, hon ska firas mer i helgen.. Hur som helst ligger jag helt utslagen i min säng just nu, huvudet dunkar och värker och jag måste kämpa för att hålla ögonen öppna. Ska kolla klart på ett påbörjar avsnit av gossip girl innan jag somnar, om ja inte somnar under tiden.

Onsdag

Jag är ganska nyligen hemkomen från skolan, det har varit en rätt okej dag, den började med en föreläsning för oss kamratstödjare som fick en att förstå mer. Sen var det dags att sitta och försöka få ihop någonting i premiere, och jag måste säga att det gick bättre en förra gången. Och sist av allt vara det dags för det fasansfulla matteprovet.. som faktiskt gick helt okej, jag vet att jag har fel på en del uppgifter men som helhet gick det bra ändå.
 

Grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma år, så jag önskar henne en riktigt bra dag ♥
 

Matematik är verkligen inte min grej

Är nyligen hemkomen från träningen, och jag måste bara säga att det är så himla kul även om jag har lite halft svårt att lära. Hur som helst sitter jag nu och kollar på x-factor samtidigt som jag fortsätter med matten som jag började med direkt efter skolan, imorgon är det prov och jag vill verkligen inte få F. '

Dålig morgon

Usch, den här morgonen har gått riktigt illa, jag försov mig och har ont i huvudet, har ingen lust att gå till skolan alls menmen.. måste dock förbi affären på vägen dit. Och ikväll är det träning och jag är så otaggad man kan bli.

Dagens klädval