Mellandagarna

Nästan en vecka i Småland samt jul och allt som hör den till har passerat och det är nu bara några få dagar kvar till nyår. I Småland hos min bror och hans familj så smygstartade julen lite i och med att hans dotter skulle få öppna sina julklappar medans vi var där. Här hemma firade vi hos morfar på traditionellt sätt, med julbord och Kalle anka. Jag är riktigt nöjd med mina presenter faktiskt, jag fick lite pengar som kommer vara räddaren i nöden vid flytten, aminosyror, knivar, träningskläder och bäst av allt min systers cykel. Det kom några tårar när jag öppnade paketet där hon hade skrivit något halvt blödigt och håvade upp nycklarna. Min egna cykel blev stulen för något år sen och jag har inte haft råd att ersätta den sen dess, så det var verkligen guldvärt.


Inhandlade för övrigt en julklapp till mig själv som jag kan behöva när jag flyttar till en stad där jag inte har vänners utrustning att låna.

 

Svacka

Har en riktigt seg vecka träningsmässigt, visserligen är det bara tisdag men känner på mig att det kommer hålla i sig. Men men sådana veckor måste man ha ibland för att kunna uppskatta de bra stunderna har jag lärt mig. Har även gått helt bananas med kosten, men det är väl bara se till att skaffa sig lite självdisciplin och ta sig i kragen. 

På tal om något annat fick jag hem mina poserings/tävlingsskor för någon dag sen, har som jag tidigare nämnt börjat hamsta grejer tills det är tävlingdags så att jag bara behöver punga ut det nödvändig då. Har bestämt mig för att köra decembercupen och luciapokalen nästa år, kommer inte hinna få till det ekonomiskt innan dess och jag hinner dessutom att slipa mer på formen.

Årsresumé

JANUARI

 Blev faster till lilla Luna.

FEBRUARI

Tog ledaroskulden i walking.

 Åkte på studentkryssning och hade det galet bra.

MAJ

 Sprang The Colour Run med min fina syster.

Fick uppleva barndomsdrömmen om att gå på bal och känna sig som en prinsessa.

Dansade med Peruanska.

JUNI

Hade mösspåtagning i skolan.

Hade galet kul och blev orimligt onykter på studentskivan.

Tog studenten och var för kissnödig för att kunna ha kul på flaket.

AUGUSTI
 
Åkte till Tylösand och festade med Nordic-gänget.

SEPTEMBER

Dansade lite mer med peruanska.

OKTOBER

 Blev trött på tillvaron, så jag färgade håret rosa och tog smiley igen.
 
Fotade med Christoffer.
 
Och det var i princip allt, första delen på året var fylld utav en massa skoj, studenten och allt som hör den till var en stor del utav vardagen. Efter det har det varit relativt lugnt, kanske nödvändigt nu när jag nästa år ska starta upp ett nytt liv i en ny stad.

Jag kom in!

Två riktiga feelgood bilder får sammanfatta det här inlägget.

Lyckan är total, äntligen slipper jag sitta hemma och vänta på ett beslut utan att kunna ta mig fram i livet. Nu vet jag vad jag ska göra härnäst och det känns så j*vla bra! Dock har det varit en helomvändning från att ligga hemma och inte göra någonting annat än att träna om dagarna till att behöva söka CSN och bostad med mera. Jag är även lite nervös över hur pluggandet ska gå nu när jag varit inaktiv så pass länge, men det är en vanesak och med lite beslutsamhet tar jag mig igenom det, jag tillhör ju trots allt typen som alltid tyckt om skolan.

Never satisfied

Gaaah.. En ångestladdad vecka är på ingång, veckan då jag får reda på hur livet blir efter nyår. Besluten angående utbildningarna jag sökt ska nämligen avslöjas denna vecka och det är bara att hoppas på det bästa. Jag har haft en dålig känsla inom mig ett tag, kanske är det för att skydda mig själv från att bli besviken om jag inte kommer in eller så är jag bara en naturbegåvning på att känna av saker och ting. Enligt den kommande veckans horoskop ska jag få ett positivt beslut som kommer påverka det kommande året, så väljer jag att tro på på det så verkar ju allt vara frid och fröjd.. Men oavsett vilket beslut jag får så kommer livet få en vändning, kommer jag in måste jag starta upp ett helt nytt liv i en annan stad inom en månad i princip och kommer jag inte in har jag bestämt att jag kommer söka jobb där det finns oavsett om det innebär att jag kommer att behöva flytta till norrland. Det ska hur som helst bli slut på det oerhört oproduktiva liv jag just nu lever, jag vill bara känna att jag gör nytta om dagarna och försörja mig själv.. sen är jag nöjd.
 
 
 

Eyebrows on fleek

Klickade hem denna lilla goding under black friday, med den rabatten plus en rabattcheck jag fick på min födelsedag var det helt klart värt det. Har länge letat efter en produkt som gör ögonbrynen perfekta, skuggor har jag svårt att få till formen med, då jag har ett ärr i ögonbrynet. Pennor har jag svårt att hitta i rätt färg och i rätt konsistens, många färger blir alldeles för mörka eller för röda i tonen, så nu hoppas jag på att denna ska göra underverk. Jag kan tänka mig att det tar ett tag att få in den rätta tekniken dock, men av vad jag har hört om produkten så ska den vara ett måste i sminkväskan.