Jag har det bra, mitt liv rullar på

 
Hallå där ute, det var ett tag sen jag skrev sist och så blir det ibland helt enkelt. Jag har uppehåll från skolan i tre veckor nu, eller ja uppehåll och uppehåll, hemmastudier. Men jag ska om någon vecka passa på att åka ner till Eskilstuna och massera lite, träffa vänner och hänga på gymmet. Ser fram emot det rätt mycket faktiskt. Men vad har hänt sen sist då? Jo jag har ju börjat jobba och det flyter väl på så gott det går när det kommer till att vara nybörjare och sen så har jag skrivit två prov och fått VG på båda, så det känns rätt okej i nuläget faktiskt. Imorgon är det fredag, jag ska träffa Viktoria och även ta en sväng förbi någon affär, när det är påsk är det extrapris på lösgodis, så man måste ju passa på.

Sunday funday

Hallå där ute, satt majoriteten av gårdagen framför streamen och kollade på alla grymma atleter, det gick riktigt bra för en kompis till mig, men båda tjejerna från teamet var hur fina som helst och jag tycker ena borde fått en bättre placering. Men så är det i en bedömningssport, det är bara ladda om och komma med ett bättre paket nästa gång. Jag blev lite motivierad så trots att jag inte känt mig helt hundra så tog jag mig ner på gymmet för ett ryggpass.

Idag var tanken att jag skulle vakna tidigt, så att jag skulle komma i säng tidigt nu på kvällen, med det gick ju som det gick.. Jag har trots det hunnit ner till biblioteket för att plugga med en klasskompis och lagat storkok av chilli con carne här hemma, livet är så mycket enklare med matlådor. Speciellt då nästa skolvecka börjar imorgon, samt att jag börjar på ett nytt extrajobb.

 
Köpte ett par nya vardagsskor för ett tag sen, behövde några passande för "våren" och som jag inte får skoskav utav, så jag fyndade dessa på stadium och är hur nöjd som helst.

Better bodies challange

Godmorgon på er, jag sitter i sängen och streamar better bodies challange, nybörjarklasserna har precis varit och nu är det uppehåll en stund tills tävlingen fortsätter. Så varför inte spendera tiden med det jag gör bäst, att klaga. Nej men har bara lite åsikter att ventilera. Jag tyckte dem bedömde den korta bikiniklassen helt okej bortsett från någon person som bara såg sur ut hela tiden och det ska ju handla väldigt mycket om utstrålning och domarkontakt så jag vet inte riktigt hur hon tog sig vidare. Men den långa klassen.. hon som tog första plats gjorde aldrig ens en frontpose, hon stod på något eget sätt och de som kom till final var enligt mitt tycke inte alla värda det. Sen ska man inte ta ifrån dem det trots min åsikt, då alla säkerligen kämpat riktigt hårt för att ta sig dit, vilket inte är lätt. Men nu återstår dem vanliga klasserna och jag är spänd över att se vilken kvalité det är på atleterna. 


Två bilder på den långa nybörjar klassen från muscles.se's facebooksida, på bilden längst ner till vänster ser ni vinnaren i sin "frontpose?".

Kunglig babylycka

En ny medlem i kungafamiljen är kommen och det blev en liten prins på 52cm. Jag älskar verkligen kungafamiljen, att följa dem är verkligen något speciellt. Jag förstår mig inte på folk som vill klanka ner på dem på grund av uppmärksamheten dem får och därför förespråkar republik, som att det skulle bli någon skillnad? Jag tror att pressen samt svenska folket skulle vara minst lika intresserade av ett presidentbarn, det tillhör. Men nog med tråkigheterna, jag hoppas att prinsen får samma sprudlande personlighet som Estelle sitter på, det lilla charmtrollet. Imorgon väntar konseljen och namnet ska tillkännages, jag kommer sitta bänkad.

 

Sliten

Har spenderat en helg i Eskilstuna och hunnit med att träffa familj och vänner samt gå på teamträff. Helgen var supermysig trots att jag kände mig urladdad från morgon till kväll oavsett hur mycket jag sov och det sitter i lite ännu. Det känns ju som att jag borde ha världens motivation till att träna nu efter teamträffen, men jag har varken kommit iväg till gymmet igår eller idag, så jag vet inte riktgit vad som pågår just nu. Med den extra tiden jag lyckats tjäna in har jag pluggat lite mer, det behövs verkligen. Allt sitter och är glasklart när jag går igenom det, men tar jag upp det någon dag senare så är det borta.. Jag måste se till att hitta ett sätt att få allt att fastna innan proven nästa vecka. Nä men nu ska jag väl knalla till affären, sen äta lite mer onyttigt och växa lite mer på bredden. Jag spillde ut min juice i sängen imorse så himla typiskt, så nu måste jag ju bara ha mer..