Bästa dagen i mitt liv!

I helgen när det var pride, så var det inte bara pride här i Eskilstuna.. utan min lilla förälskelse var också i stan, nämligen Oscar Zia.
Han sjöng utanför mediamarkt och jag gillar verkligen allt det jag sett utav honom, men bäst av allt är hans ögon, leende och dialekt. Dem dragen lyser liksom upp en hela min värld haha.
Jag grät av glädje efter att jag hade träffat honom och det kombinerat med pride var det bästa jag varit med om.  ♥

Gradering

Imorgon har jag gradering på kickboxningen, kanske får jag mitt första bälte. Jag är dock inte alls taggad, tycker det ska bli riktigt jobbigt med all fokus på bara mig för en liten stund och en massa dömande ögon, snacka om prestationsångest liksom.. men jag hoppas på att jag inte dör och att det går bra.. jag kan ju inte göra mer än mitt bästa och det är det jag siktar på.

Pride

Igår ägde prideparaden rum här i Eskilstuna, solen sken och jag viftade så mycket med min fina flagga att jag har träningsvärk i axlarna idag. Jag tog tyvärr inga bilder på den färgsprakande paraden, då jag stod på flaket och hade fullt upp med att dansa och skrika. Men jag har hittat två på google som jag hoppas att det är okej att jag lånar.

 

Gamla stadens diskantkör

I fredag hade kören jag sjunger i konsert, det var himla roligt och det läten även bra som tur är.
Här är mina favoriter från koserten, speciellt när Amalia sjunger på den andra videon, så himla vackert!

Min nya drog!


Jag har nyligen fått ett nytt favoritprogram vid namn Kjelles smakresa, allt med det är bara så himla underbart, det är så himla mycket humor i programmet och det går inte att inte älska det. 
Dessutom är min pappa bekant med Kjell Bergqvist, bara för att skryta lite och jag klandrar mig själv för att jag inte bett om en autograf alla gånger vi stött in i honom i mataffären.

Matematik är inte min starka sida

Hade nationellt prov i matematik idag, jag skulle ljuga om jag påstod att det gick bra, men jag hoppas på att jag lyckades svara rätt på så många frågor som krävs för ett E. Jag måste också erkänna att jag har blivit usel på det här som kallas "plugga", det är knappt så att jag vet hur man gör längre. Men som tur är så är det mindre än 20 dagar kvar till sommarlov, som innebär sol, bad och vänner dygnet runt. ♥

Jb-loppet

Igår sprang jag och de resterande 1orna på skolan jb-loppet, ett lopp på cirka 6,7km i vilsta. Vädret var strålande, dock kanske lite för varmt att springa i, men jag tog mig runt på en 42.40. Jag kan väl inte säga att jag är jättenöjd med tiden, men med tanke på omständigheterna och att jag precis har börjat träna igen efter att ha mått så dåligt så är det helt okej ändå.
 

Idag hade jag en tid hos spirometrisköterskan också för att kolla om jag har ansträngningsastma då jag får så himla svårt att andas när jag rör på mig, det gör ont och jag hostar slem i dagar efteråt. Men med den otur jag har så kraschade hennes dator mitt under undersökningen, och hon är inte säker på att all information sparades.. så ett nytt besök kanske måste inbokas.

En bild med lite halvkass kvalité från instagram, tagen precis innan loppet kan jag bjuda på.

Fel bidrag vann!

Jag har haft en riktigt svullarhelg, menmen det är ju bara eurovision en gång om året, så det är okej.
Och på tal om eurovision så förstår jag verkligen inte de olika ländernas röster, hur fick grekland så många röster till exempel? Jag hejade i alla fall på norge, jag tyckte att hon hade allt, rätt kläder, framförandet var bra och låten också såklart.
Vilket bidrag tyckte ni skulle vinna?

Mitt lilla odjur

När mamma är i Stenhamra hos sin kille på helgerna så kan det bli lite ensamt här hemma, men som tur är har jag ju mina små odjur.. trots att bara det ena gillar mig haha.

The summer has arrived

Vädret är undertbart och just nu är jag på toppen av bergodalbanan med mitt mående.. Det enda som inväntas nu är sommarlov, men det är ju inte så långt kvar nu så jag står nog ut.

Sömnlös

Fick väldigt lite sömn inatt, jag vet inte riktigt vad det beror på, men det är inte första gången det händer och det är ganska jobbigt att vara pigg och alert i skolan en hel dag utan ordentlig sömn, så jag ska försöka hitta en lösning på problemet.
Utöver det så mår jag ju som en bergodalbana, vissa dagar bättre och andra sämre, men förhoppningsvis blir det också bättre snart.
Jag och viktor i skolan idag.

Refreshed

Nu är håret fräscht inför sommaren, det blev rätt kort men jag är supernöjd.. dessutom behövdes det slitna verkligen klippas bort(bilder på håret kommer när jag tagit några). Förutom att kippa mig idag har jag även haft matteprov och skivit ut lite bilder till min, Ikils & Hildas fotoutställning på fredag som jag inte tycker att ni som ska gå ska ha allt för höga förväntningar på haha.
Jag har kämpat mig igenom hela dagen med huvudvärken från helvetet, men efter att jag nästan spydde på matteprovet så beslöt jag mig för att bege mig hem och vila. Nu mår jag bättre och ska strax sova, jag hoppas på en dag med fint väder och välmående imorgon då vi är lediga.

Jag var för övrigt hos läkaren igår och dog blodprovsdöden, har ännu inte fått några svar bortsett från att jag har lågt blodtryck, men jag hoppas att proverna ska visa vad det är som är fel.


Jag strävar efter att bli..

Ekonomiskt oberoende, slippa sitta hemma och kolla på kläder genom skärmen och att slippa fönstershoppa är någonting jag drömmer om. Jag vill kunna köpa det jag vill ha och behöver, och de tänker jag verkligen jobba för att uppnå, även om det känns väldigt avlägset.. för jag är nog inte klar med allt plugg förs jag är runt 23, eller någonting sådant.

Up high in the skyNågra bilder från när jag besökte grönan tillsammans med min mor, hennes kille och hans dotter för cirka två veckor sedan. Det var självklart kul, men hade varit roligare om jag hade haft någon som faktiskt vågade åka dem lite roligare sakerna med mig och om jag inte hade mått som jag mår, men den goda nyheten är att jag ska på läkarbesök imorgon, så nu håller jag tummarna för att dem ska finna felet.

Diagnosera mig!

Det är snart dags för mig att bege mig till skolan och skriva nationellt prov i engelska, och sedan bär det av mot tandläkaren. 
På tisdag är det äntligen dags för mig att gå på läkarbesök, jag längtar verkligen, jag vill kunna träna och må bra igen och då måste jag få reda på vad det är för fel på mig.. även om det innebär att jag måste ta blodprov och svimmar. För jag mår verkligen inte bra av att inte träna, och min kropp blir bara i sämre och sämre form inför sommaren.. trist. 
Så nu jävlar hoppas jag på att läkarbesöket ger resultat och att jag får en diagnos haha, så att jag kan göra någonting åt det!