Levande zombie

Är som en levande zombie nu för tiden, huvudet slutar aldrig värka och allt jag vill göra är att sova. Jag försöker att hålla igång med träning osv. då jag vet att det är någonting som får mig att må bättre, det är den bästa egentiden man kan få!
För övrigt så myser jag med mina katter, då jag inte är i skolan och kollar på säsong efter säsong av one tree hill. På helgerna försöker jag plugga, då jag inte riktigt kan finna koncentrationen till det på vardagar, och jag har ett enormt sug efter att fotografera, men ingen insperation.. usch.
 

Årets bästa dag

Tisdagen den 13/11 runt klockan halv tio på morgonen rullade bilen iväg mot Stockholm. Och efter att vi hade åkt vilse, ätit på McDonalds och sprungit omkring och letat efter bra godis, så var det dags att ställa sig i kön. Vi köade i vad som kändes som en evighet, benen var stela, tårna gick inte att röra på eller överhuvudtaget ens känna och kinderna var rödblommiga av kylan, när vi väl fick komma in. Och självklart skulle det vara någonting problematiskt med våra biljetter som alltid, men det löste sig som tur var. 
Väl inne i salongen satte vi oss trötta och frusna och väntade på att hela grejen skulle sätta igång. Film efter film gick och det var inte förs breaking dawn part 1 led mot sitt slut som jag fattade att vi faktiskt skulle få se fortsättningen. Trots att jag var himla trött, så satt jag med vidöppna ögon hela filmen, det bästa jag någinsin sätt.. så skulle jag beskriva det. Under filmens gång så grät jag, skakade och anstrände mig för att få in något syre alls i kroppen, då jag fick svårigheter med att andas på grund av gråtattacken. Jag var i chocktilstånd tills dagen efter, en film har aldrig någonsin påverkat mig så tidigare.. och ni måste tycka att jag är helt bakom flötet, men det kunde ju också varit resultatet av sömnbrist. För efter filmen, då det var dags att lämna den varma salongen, begav vi oss mot parkeringshuset där bilen stod parkerad och att komma in var lätt, men det tog lite längre tid för tre trötta tjejer att komma på hur man skulle ta sig ut. Men tillslut kom vi iväg och hemma var vi cirka halv fem på morgonen, och med tanke på att jag hade skola dagen därpå så blev det ingen sömn alls för mig då jag inte skulle kommit upp om jag väl somnade.

Trött tjej

Ligger i min säng och bara kollar runt på internet, det är strax dags att sova, för i morgon är det en ny dag. Det är det värsta med fritidsaktiviteter, man hinner aldrig riktigt göra någonting annat än de och att studera, för man måste ju sova också. 
I morgon är det i alla fall dags att träffa alla andra luciakandidater igen, det ska bli skoj, jag kommer även passa på att hälsa på lite gamla lärare på min gamla skola, då det är där vi har träffen. 
Men nu ska jag börja göra i ordning mig inför natten, kram!

Middag

I fredags var det den efterlängtade middagen hemma hos Lovisa, det var riktigt trevligt och godare mat finns nästan inte. Det enda nackdelen var att kvällen tog slut så fort, men det är defintivt någonting som ska göras om!

En hurtbulle är vad jag är!

Idag började det snöa här i Eskilstuna, och hur hemskt det än är måste man ta in det och bearbeta det och inte låta det bryta ner en. Så jag började dagen med att sätta på mig 3 tjocktröjor och 2 jackor och jag kände mig som en liten köttbulle, men jag höll mig varm och det är det viktigaste.
Jag var även i en park och fotade det sista till skoluppgiften innan skolan, jag måste säga att jag kände mig riktigt hurtig när jag låg där i gräset och rullade omkring. Utöver det har jag även haft ett spinningpass och ett wing chun pass idag med stukad fot, jag är en riktig krigare haha. Det värsta nu är bara, att jag inte ens kan sitta i sängen utan att det gör ont i rumpan efter sadeln :(

Sailor

För ett par vekor sedan fotade jag min syster till ett skolarbete, bilderna blev inte alls bra osv, men jag tänkte ändå visa upp några. 

Ut i kylan

Godmorgon alla fina, idag har jag sovmorgon och tänkte passa på att gå upp lite tidigare och fota, för att bli klar med min fotouppgift. Det är väl inte det roligaste precis, speciellt inte i den här kylan, men vad gör man inte för skolan..
 

Rösta fram mig till lucia!

Som jag tidigare nämnt så är jag utvald till en av kandidaterna för Eskilstunas lucia och nu så ville jag informera er om att röstningen är igång.
Jag vill verkligen bli lucia och skulle bli så himla glad om ni ville rösta på mig, då det här är någonting jag velat sen jag var liten.
Man röstar genom sms och det kostar 5kr, för att rösta på mig så skriver ni EK lucia 4 i ett sms och skickar det till nummret 72001.

Tack på förhand till er som röstar och en massa kramar! 

Allhelgona

På allhelgona i helgen så for jag iväg till st.eskil kyrkogård här i Eskilstuna för att fota lite, hade hört att det skulle vara jättefint och det var det verkligen. De var så mäktigt och förstummande, det är så fint att så många går dit och visar sin respekt genom att sätta ljus på gravarna osv. 
Tog inte så många bilder och dem jag tog är jag inte jättenöjd med, men dem duger helt klart, i alla fall tills nästa år då jag ska dit och ta nya!

Halloween

Jag har inte bloggat på evigheter känns det som, men det blir så ibland, i alla fall för mig. Så Jag tänkte börja med att uppdatera er om vad som har hänt på sista tiden, vilket i princip inte är någonting alls. Förutom runt halloweenhelgen, då var jag på en halloweenfest och träffade en massa saknade vänner. Dock blev det inte alls så mycket bra bilder därifrån men några blev det som tur är.