Dåligt mönster

Idag är en bra dag, jag hade väldigt bra med energi under passet och satt i bastun en stund därefter innan det var dags att ge sig hem i kylan. Har märkt att tonen jag avger har blivit lite negativ på sistone och jag misstänker att det beror på, att behovet att skriva av mig känns större när jag har dippar än när allt rullar på. Det är så obeskrivligt kort tid kvar nu och jag vet inte riktigt hur jag ska känna eller tänka. Jag vill så gärna inte komma sist, men skulle det vara där jag hamnar så har jag ändå gjort mitt bästa och måste vara stolt över min prestation trots att jag i det fallet inte kommer att vara stolt över placeringen. Jag tror även jag har hittat en bra kakkanditat som ska bakas och tas med för att intas när scenframträdandet är över, har sagt till min syster att hon får ett provsmak innan så att jag inte kommer dit med något jag tror är världens grej men som i själva verket inte är någonting att hurra för.

 

Vissa dagar

Idag är en tuff dag, humöret har på senaste tiden gått som en bergodalbana och idag skulle jag kunna börja gråta för minsta lilla. Jag vill nästan bara lägga mig under täcket och aldrig gå upp igen. Dessa stunder känns det jobbigt att inte ha nära och kära nära, men samtidigt är det också en fördel då jag undviker en del konflikter som säkerligen skulle uppstått om de hade varit inom räckhåll. Jag skulle behöva få i mig lite mat just nu för att få upp blodsockret, men är samtidigt så otaggad på att stoppa i mig äcklig kyckling. Det är så viktigt att inte låta det gå för lång tid mellan måltiderna för då dippar humöret och lusten för allt rejält.
Visst är det kul att ta del av mina toppendagar?! Nej men jag ska inte klaga då det faktiskt är självvalt att göra denna resa, men vissa dagar måste jag bara få vräka ur mig lite negativt för att få plats med det positiva. Tänkte ladda om med en bra film för lite mer positiv energi och hoppas på att morgondagen känns bättre.

En sådan dag

Idag är en sådan dag då allt med tävlingssatsningen bara känns tufft, då man inte ens vill kliva upp ur sängen eller ens öppna ögonen. Dagen började med att jag tog sovmorgon, jag drömde om stora glasstårtor och vaknade upp lite mer sugen än vanligt typiskt nog. Jag tänkte strax ta på mig klackarna och köra lite posering, vilket är rätt svårt när man inte alls känner något tryck i musklerna och det är helt otroligt hur jobbigt man tycker en sådan småsak är att göra under dieten.. Senare idag ska jag köra ett pass med min coach igen och just nu känns det lite som ödet att vi hade bokat in det just idag då det behövs som mest. Hon ska piska mig genom ett benpass med fokus på baksida och sen lär hon kolla lite med mig hur jag mår och hur det släpper för att justrera schemat för kommande vecka. Jag vet dock redan nu att proteinet efter träning, samt kvargen försvinner till nästa vecka då vi vill minska på mejerierna som kan få magen att svälla lite. Det är inte långt tid kvar nu och det är bara att kämpa på det sista och göra vad jag kan för att komma in med en så bra form som möjligt, mer än så kan jag inte göra. Sen får vi se hurdan placeringen blir och om det här är någonting för mig. Jag har sagt att jag hur som helst kommer fokusera på att bygga hela 2017 oavsett om jag fortsätta med bikini eller inte, då jag insett hur liten jag faktiskt är under allt hull.