rubrik

Mitt huvud värker och jag känner mig riktigt seg, så den här fredagen kommer jag spendera i sängen med true blood, saft och popcorn. För övrigt så har den här veckan gått riktigt fort och jag har inte riktigt hunnit med känns det som. 

(Det blir lite mycket cambilder här just nu, då jag inte orkat fixa några andra)


värk i armar och ben

Har haft fullt upp med flytten både igår och idag, därav den dåliga uppdateringen och jag måste nog säga att jag vill komma i ordning så fort som möjligt så det kan nog vara lite segt med uppdateringar härinne framöver.
Inte nog med att flytten tar utav min dyrbara tid, så tar den också på krafterna och humöret. Mina ben och fötter värker så att jag har lust att hugga av dem just nu och mina armar kan jag knappt lyfta.. och inte nog med det imorgon ska jag på vandring med min klass. Jag får hoppas att det går bra ändå!
Men nu ska jag sova, natti ♥


Förberedelser inför flytten

Idag när jag kom hem från skolan fortsatte jag med förberedelserna inför flytten imorgon, jag är så himla taggad!
Sen så har jag och min mor spraymålat lite grejer och haft dte allmänt roligt, och just nu är det tv som gäller och efter det väntar ett bad som avslut på dagen. :)

Kroppskonst

Jag längtar så enormt mycket tills jag fyller 16 och får tatuera mig, det är ju så sjukt snyggt!Sov som en bebis

Jag sov som en bebis i natt i mitt kolsvarta rum, jag brukar alltid annars ha en ljusslinga som är på dynget runt, men den är nu nerpackad och när jag sätter upp den igen ska jag sätta timer på den. 
På tisdag flyttar vi och just nu är det kaotiskt här hemma, men det är snart över som tur är.

Inte längre kaos

Sitter i min säng och myser under täcket, det är verkligen skönt att det inte är kaos här inne längre för nu känner jag att jag kan vistas här. Jag ska strax dra igång ett avsnitt av true blood innan jag ska sova, nu när jag har en dator som fungerar utmärkt.

Duktiga jag

Gårdagen var riktigt trevlig, det enda negativa är att jag knappt fått någon sömn inatt, men konstigt nog känner jag mig inte alls trött. Den här lördagen har dock inte varit lika trevlig, jag har städat och packat ända sen imorse och nu är det dags för mig att koppla av. Jag ska strax ta ett bad och efter det ska jag sätta mig och forsätta kampen om att lära mig min nya mac.

MacBook Pro

Nu sitter jag, världens mest överlyckliga "ägare" av en macbook pro och pillar och har mig för fullt.
En bättre skoldator existerar nog inte.

En lång dag

Jag ska stra gå till sängs och lägga mig och läsa en stund innan jag ska sova, det har varit en lång dag och jag är väldigt utmattad. Imorgon har jag sovmorgon plus att det är fredag så det känns ju himla bra haha.
Godnatt ♥

Ersättare

Jag har ju tidigare haft problem med att dricka för mycket cola, och jag försöker fortfarande trappa ner med drickandet. Så jag har nu hittat två alternativ som fungerar bra istället.. i alla fall på vardagar. 
Saft, det ska vara gul saft, och sen cappucino med två ton socker i.

Seger!

Idag var det årliga flottracet och min grymma klass vann. Jag har dock aldrig gjort någonting jobbigare i mitt liv, men det var så värt det.. och känslan av att vinna är underbar haha!
Innan racet var jag riktigt nervös och skapligt opeppad på att hoppa i vattnet, men det gick ju riktigt bra!
Det är strax dags för mig att gå till sängs

Klockan är snart halv tio och jag hade tänkt att lägga mig rätt tidigt idag, då jag varit helt död de senaste dagarna. Så det är strax dags för mig att stänga ner datorn, borsta tänderna och gå till sängs.

Jag bjuder på en charmigt ful bild på min smiley :)

Träpluggar

Inhandlade ett par riktigt snygga träpluggar för nån/några veckor sedan. De är 16mm, och jag tror att jag är färdig med att töja nu så dessa kommer användas flitigt!
 

Tre dagar har gått

Nu har tre dagar i gymnasiet gått och det känns rätt okej faktiskt, jag längtar dock tills det är dags för oss attt börja med skolarbeten på allvar.. det kommer jag ångra att jag sagt sen. För just nu håller vi på med ett flottrace som tar fart imorgon, det är också roligt men jag längtar tills jag får lära mig lite nya saker.

Bjuder på en bild på min katt, då jag har varit dålig på att använda kameran den sista tiden.

Det här med att vara "vuxen"

Uppropet på jb tog inte speciellt lång tid så jag har haft hela dagen på mig att göra annat, så jag har ätit hur mycket som helst, druckit saft, uppdaterat mitt cv, sökt jobb och ätit ännu mer. 
Det här med att skriva ett cv, personligt brev och söka jobb är inte speciellt simpla grejer, i alla fall inte enligt mig. Andra personer har ju någonting att skriva, på grund av att de haft prao eller sommarjobb någon gång men jag har ingenting vettigt att skriva känns det som.. men det är väl bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Första dagen på john bauer

Första dagen kändes helt onödig enligt mitt tycke bara för att vara lite negativ, nej men det känns bara så himla onödigt att gå upp på morgonen för att gå till skolan och presentera sig och sen gå hem igen. Men för övrigt verkar skolan riktigt bra och det jag sett utav klassen kan jag väl inte direkt klaga på.

Ny blogg och nytt namn!

Idag fick jag besked om att mitt nya namn November har gått igenom, så nu är det bara börja öva på att skriva det och framförallt komma ihåg att presentera mig i det namnet, sen måste ju nytt pass, id och bankkort fixas. Men det är så himla värt det!


Följ min blogg med Bloglovin