Nytt linne

Kom nyligen hem från gymmet och nu ska jag kolla på film med Jalina, passet gick helt okej och nu efteråt så känns det underbart. Det var för övrigt första gången jag använde mitt nya träningslinne, älskar att träna i nya och fina kläder.. det blir så himla mycket roligare då haha.
 

Ibland måste man göra sånt man inte riktigt känner för

Idag är en riktigt seg dag, jag vill bara gå och lägga mig i mun alldeles för underbara säng igen men jag vill ju inte sova bort hela dagen, så jag får helt enkelt vänta tills ikväll. 
Ska till gymmet senare och jag är inte det minsta taggad konstigt nog. Men jag ska ändå dit och göra mitt bästa för efteråt är det så himla värt det.
 
 

Bildbomb

Har inte lagt upp några bilder från besöket på kolmården och ärligt talat blev jag inte nöjd med dem alls, hade inte motljusskyddet med mig och sen var jag helt enkelt bara dålig, men tänkte visa upp några halvkassa ändå, som ett bevis på att jag faktiskt var där ;)

Favoriterna var helt klart björnarna, så fina varelser ♥
 
 

Bara två år kvar nu.

Har inte haft tillgång till något redigeringsprogram sedan sommarlovet tog sin början och skolan tog min dator. Men igår så lånade jag min systers dator laddade ner testversionen av photoshop och släppte lös haha. 
Nej men nu är äntligen bilderna från hennes student färdiga och lite annat smått och gott som jag tagit under sommaren.

Jag längtar verkligen tills jag får ta studenten, det är endast två år kvar nu och om dem kommer att gå lika kvickt som mitt första år gjorde så känns det faktiskt inte så avlägset.
 
 
 

Trött på allt det gråa

Börjar bli ganska trött på utseendet på min blogg, skulle behöva göra om lite, det vill säga, lära mig allting från början igen för jag kommer inte ihåg ett smack. Måste dessutom fixa nya bilder på mig(läs: är du bra på att få icke fotogeniska personer bra på bild och inte är läskig så får du gärna erbjuda dig som fotograf.) då dem som finns nu är allt för gamla för att användas.
Hur som helst vill jag få in lite färg på bloggen nu när vi börjar röra oss mot mörkare och tristare tider.

 


Söndagsmys


Spenderat hela min söndag med mamma, först på marknad, sen i borsökna och nu till sist här hemma. Jag har lagt märke till att när jag umgås med henne blir jag världens bitch, men jag ska försöka ändra på det eftersom det inte är speciellt trevligt.
På marknaden inhandlade vi lite nytt té, bland annat ett med smaken av after eight så det ska jag smaka nu och avgöra om det smakar lika gott som det doftar.

Ibland går det trögt

Kom hem från gymmet för lite mer en en timme sedan, idag var det bröst som gällde och jag kan ju inte direkt påstå att det gick bra. Det känns nog överallt utom i bröstet konstigt nog(och nej det beror inte på att jag gör fel), men imorgon är det en ny dag och då jävlar ska jag kompensera upp för idag.
Resten av kvällen ska spenderas i sängen framför grey's anatomy.

Varit ute på äventyr

Har inte skrivit här på fyra dagar och under dem dagarna har jag hunnit med att tälta, träna, sola och varit på kolmården. 
Det var första gången i mitt liv jag besökte kolmården och det var helt fantastiskt, alla som känner mig vet att jag älskar djur och att gå i djurparker det är harmoni på något sätt. Hur som helst var favoriten där helt klart delfinshowen den var så vacker och dem är verkligen intelligenta och fina djur.
Fick även med mig en underbart fin hatt hem, som hädanefter kommer att få klä mitt huvud jämt.

 
 

Ett efterlängtat event

Imorgon ska jag tillsammans med mina kompisar tälta hos en kompis, vi har gjort det en gång förut och jag hoppas att det blir lika lyckat som då.
Musik, grillat, bad och en massa skitsnack står på schemat m.m. 

Här är lite bilder från sist.
 
 

Träning är glädje

Igår körde vi ben och idag blev det bröst på förmiddagen och vader och mage på eftermiddagen, himel vad jag älskar att spendera tid på gymmet. Det må vara det bästa som finns, allt som finns i huvudet där är nuet och endorfiner är så himla glad över att vara tillbaka. 
Har på senaste tiden även införskaffat mig lite nya träningskläder och igår inhandlades nytt protein(läs;nu jävlar ska jag växa), det är så himla mycket roligare att träna när man har fina träningskläder och en bra gympartner, nu hoppas jag bara att denna inställningen håller i sig ett tag, för som alla vet så hamnar man ju i svackor ibland.

 

Godnatt

Idag har varit en bra dag precis som jag tänkte mig, har hunnit med ett läkarbesök, lite shopping, att fixa ett id-kort, träffat min farbror och lillkusin med sin respektive och hennes son och sen så har jag även lyckats trycka i mig två pizzor.
Jag gillar när det händer saker om dagarna så jag tänker inte direkt klaga, men jag ser fram emot att sova nu.. är helt slut haha.
 

En händelserik vecka.

Denna vecka har varit så himla händelserik, har hunnit med Tyskland, Danmark och lägre delen av norrland. Har även haft tid för att umgås med mina vänner, grillat, gått långpromenader och gått på bio, det har varit en sjukt bra vecka men är ändå glad att den är över och att en ny som kommer bli minst lika bra påbörjas imorgon.

 
 
 

En helt förträfflig dag

Idag har jag spenderat hela dagen med mig själv och det har varit toppen.
Dagen började med gymmet, för första gången ensam där faktiskt, då Ludvig inte kände sig på topp imorse.
Jag körde axlar idag och jag hade skrivit upp övningarna jag skulle köra innan, så att jag skulle ha koll på allting när jag väl var där. Det blev ett lyckat pass och på grund utav det fina vädret var det ganska folktomt på gymmet vilket var skönt.
Efter det tog jag med mig en bok och lite sololja med ut på gården utanför och la mig och sola tills magen skrek efter mat. 
Så enligt mig har denna dag varit helt förträfflig, har både hunnit träna och spendera tid i solen och nu ska jag strax ut på en kvällspromenix med Ludvig.

 

Benpass

Är äntligen på bättringsvägen och trots att jag inte är helt frisk så kom jag igång med träningen igen idag.
Det blev ett utmattande benpass tillsammans med Ludvig och jag misstänker att jag kommer ha svårigheter med att gå imorgon. 
Har även tänkt på att det är helt sjukt hur mycket jag har tappat då jag inte har gymmat sen i februari, trots att jag hållt igång med både kickboxning och löpning. Men men jag är snart tillbaka där jag var igen, hoppas jag i alla fall.
 
 
Och ja, ni kommer få stå ut med dåliga mobilbilder nu under sommarlovet.

Ibland är livet surt

Var nere på stan idag med mamsen och skulle fixa nytt id, pass och bankkort, men det visade sig vara helt ovärt då båda mina föräldrar är vårdnadshavare och pappa inte var med. Tyvker oftast att sånt är ganska löjligt, att en utav ens vårdnadhavare är med borde faktiskt räcka, men hur som helst måste vi tillbaka någon annan dag/månad/år beroende på när jag träffar min far och han kan skriva under alla papper.
 
                      
                      
 
 
 
 
 
 

Mitt mål

Som ni vet så har jag ganska nyligen skaffat gymkort igen och så fort jag blivit frisk kommer den mesta av min tid spenderas där. Mitt mål med träningen är självklart att bli nöjd med mig själv, men jag har även planer på att tävla i bikini fitness om cirka 3 år, om jag har de ekonomiska möjligheterna till det, så redan nu planerar jag att bygga grunden. 
Jag har även för första gången i mitt liv en träningspartner, nämligen en utav mina bästa vänner Ludvig.
Jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta träna tillsammans då skolan drar igång. Men så länge tänker jag bara njuta utav det. 

 
Jag läser massvis med träningsbloggar dagligen då jag har tillgång till dator men jag kan lista favoriterna utav dem nedan.
Janina Larsson, en tjej som verkar så himla härlig och hennes muskler är gudomliga.
Ellinor Ebsworth, min favoritblogg, hon använder världens bästa språk när hon skriver, hennes blogg ger en alltid ett leende på läpparna och hennes magrutor är bästa insperationen!
Bea Malecki, av den här bloggen lär man sig en del och den har även varit intressant för mig då hon huvudsakligen tränar thaiboxning.
Ellen Färnström, 16årig tjej som precis som jag en dag vill tävla i bikini fitness, hon har dock planerat att göra det inom en ganska snar framtid.

Carrie diaries

 

Det har ju ganska nyligen kommit ut en ny serie på tv vid namn carrie diaries, som handlar om Carrie från sex and the city innan satc. Och eftersom jag älskar satc så betsämde jag mig för att kolla på den nya serien när jag fick chansen. Jag har redan tagit mig igenom första säsongen och undrar när nästa ska komma. För den är verkligen bra, dock förstår jag mig inte riktigt på mig själv som gillar den. För jag är en sådan som verkligen kan bli irriterad och upprörd på serier och filmer när karaktärer i dem överdramatiserar saker och ni som sett satc vet ju att det är Carrie's specialite. Jag måste ha någon hatkärlek till det, det är den enda förklaringen.
Men ni som inte hunnit kolla in serien än borde verkligen göra det!

Sjukdom VS November

Känner mig inte alls bättre idag än någon tidigare dag, men det ska nog snart fixa sig. För idag har jag nämligen varit på äventyr till apoteket och inhandlat lite mer preparat som ska hjälpa mig att tillfriskna.
För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, färgat håret kanske en nyans ljusare och har även fixat iordning min dator som har bott i garderben i cirka ett år så att jag har någonting att göra om dagarna nu när jag är frisk.
Testade även att redigera en bild på systra mi sen hennes student, men jag vågade inte mig på mer än en bild då den här datorn verkligen inte gör bilderna rättvisa och dem ser helt annorlunda ut i en lite nyare skärm.

 

Livet leker!

Det är sommarlov och jag har ingen fungerande dator, därav den urusla uppdateringen. Och även om jag har varit lite deppig till och från över att inte kunna kolla mina favoritbloggar och insperaras av dem så tror jag att det har varit bra för mig att vara utan dator.
Hur som helst så har jag haft sommarlov i några veckor nu och det har varit över förväntan, jag har redan gjort en massa skoj och jag är säker på att fler härligheter väntar. Det enda negativa är väl att jag blev sjuk för en vecka sen, vilket är typiskt mig(blir alltid sjuk under loven), så nu kämpar jag för att bli frisk så att jag får återgå till träningen och det riktiga sommarlovslivet, men min kropp verkar dock inte sammarbeta men jag är glad ändå.
Jag ville bara titta in här och berätta att jag lever, nu när jag hade chansen.. men nu ska jag nog sova, natti ♥