Star for life

Idag var det konsert, touch of africa med star for life, det var väldigt roligt och helt fascinerande. Det hade dock varit bättre om personen framför mig inte hade släppt stinkisar under hela konserten och man faktiskt hade kunnat fokuserat på att sjunga istället för att inte svimma av lukten.

(bilden är tagen från google)

Väx då!

Motivationen fanns kvar till en viss del när jag begav mig till gymmet och jag måste säga att jag fick till ett helt okej benpass. Det enda problemet var nog att jag hade tryckt i mig en bigmac inte alls för lång tid innan(bic mac suprise) och jag kände smaken från den under hela passet haha.

 
Nu sitter jag i sängen och känner faktiskt av att det värker både i ben och rumpa lite grann, så jag hoppas på lite träningsvärk imorgon.
Vill ju så gärna att rumpan ska ta form och kanske till och med växa lite, men det går segt på den fronten.. men med fortsatt träning och tålamod så kommer jag nog märka lite skillnad så småningom.

Den kom från tomma intet

Hade inte planerat att träna någonting idag utan jag hade planerat att vila istället, med tanke på att jag har så fullt upp och behöver hinna koppla av lite. Men jag vet inte vad som hände igår kväll, jag fick i alla fall världens träningsmotivation och än sitter den i, så gymmet väntar efter skolan och idag är det ben som gäller. Det är bara hoppas att träningsmotivationen inte hinner försvinna tills dess, det blir ju självklart ett pass ändå, men inte på samma nivå.

Ensam igen

Min mamma har åkt till stockholm för att umgås med sin älskades barn istället för mig, mitt hjärta brister. Haha nej, men jag tycker bara att det känns så ensamt speciellt när hela lägenheten står tom, har inte ens min egna säng här längre. Det ekar här av att man bara andas i princip, men men jag har ju mina tjuriga katter att mysa med.

Klant

Jag hade helt glömt bort att vi börjar tio i tio på tisdagar så nu har jag suttit här sedan cirka kvart över åtta. Hur klantig får man vara på en skala?
Men gjort är gjort och nu är det bara fortsätta vänta i cirka en halvtimme tills vi börjar sen är det matte och efter det en tre och en halvtimmes håltimme med ytteligare en massa väntan, vissa dagar är inte alls lika bra som andra..

 

Saker jag önskar att få

Jag fyller år om 56 dagar, det är ju inte så lång tid, så jag har redan skrivit en önskelista och tänk om man ändå kunde få allt man vill ha.
Men här nedan är i alla fall några utav fina ting jag vill ha.
My wishes
 

Bästa jag sett

 

Aktiv dödshjälp

 
 
Nu har jag skrivit färdig mitt argumenterande tal som handlar om aktiv dödshjälp. Talet är helt okej och powerpointen duger, men himmel vad jag snubblar på orden när jag försöker läsa det. Det måste nog vara det som är svårast med att hålla tal, att stå framför en del människor är inget problem men när tungan lägger krokben på sig själv, då blir det jobbigt.
Men jag ska försöka göra mitt bästa och förhoppningsvis blir det bra.

Dags att ta tag i det lite tråkigare

 
 
Igår hade jag några vänner över och vi drack lite och hade det allmänt trevligt.
Idag måste jag plugga och det känns inte alls lika roligt, jag har det så himla svårt med att komma igång. Men det är väl bara försöka att tvinga sig själv till det, för när man väl kommit igång går det undan. Funderar på att kanske använda belöningssystemet, så att jag kan gå och handla lite choklad när jag pluggat färdigt och äta den framför någon serie ikväll med gott samvete.

Hög på pwo

Idag fick jag en dos av Ludvigs AV breach innan ryggpasset och jag kan lova att det märkes av en hel del mer än vad jag hade förväntat mig, så den ska absolut inhandlas när pengarna finns. Jag blev alldeles hyper och full av endorfiner och den gjorde verkligen sitt under träningen också, pwo måste ju nästan vara bättre än alla droger som finns haha.
 
 
Som jag tidigare nämnde så körde vi rygg idag och vi avslutade även med lite biceps och idag lyfte jag för första gången tungt under marklyft och skaffade mig ett pb på 70kg. Jag fick även väldigt bra pump överhuvudtaget och dagens pass var lätt det bästa på länge!
Jag och Ludvig är en så perfekt duo på gymmet enligt mig :)

Mitt nya hem

Idag var det meningen att jag skulle ha en vilodag, men det gick lite sådär.. det blev istället så att jag och mamma tog med oss ett lass flyttkartonger och åkte till huset i Mariefred. Det var inte precis eftermiddagen jag hade väntat mig, men nu fick jag se husets insida för första gången och även mitt blivande rum.
Jag gillar verkligen huset, det kryllar av speglar och fönster och jag tror att jag kommer trivas ganska bra där borta.

Stora badrummet
Mitt blivande rum
Hallen
Matsalen/vardagsrummet

Träningsvärk är bekräftelse

Trots att benpasset blev halvdant genomfört igår på grund av illamående och svimfärdighet, så känns det idag och något som är garanterat är att det kommer kännas värre imorgon. Men det är ingenting jag klagar på, utan träningsvärken är bara en bekräftelse på ens hårda arbete, så jag är nöjd.


Idag var det axlarna som fick sig en omgång, det känns bra, men är det bara jag som får den brännande känslan redan efter mitt första set i den första övningen när jag kör axlar?
Försöker köra på hårt trots det, no pain no gain liksom.

Charmig norrlänning

Satt precis inne på youtube och hittade världens charmigaste norrlänning, sen pratar han ju faktiskt inte bara om en massa skit, så ni kan ju kolla på peppvideon här under om ni vill. 

Legday

Idag var det ben som stod på schemat och det gick inte som en dans.
Jag förstår inte riktigt vad som hänt, förut älskade jag att träna ben, men nu har det blivit det värsta jag vet. Och idag blev det värre än bara tråkigt, idag mådde jag illa och var svimfärdig under hela passet, men trots det försökte jag göra mitt bästa.

 
 

Det rullar på

Imorse åkte både halsduken och vantarna på, det har varit alldeles för kallt idag och jag ser inte alls positivt på att temperaturen sjunker för var dag som går.
För övrigt har väl dagen rullat på och i eftermiddags så hade vi en körrepetition inför konserten nästa fredag. Den kommer säkert bli bra, det är bara så rörigt och energikrävande när man är så många och repeterar.

Oväntad vändning


Godkväll, det blev visst inte en sådan seg söndag som jag hade tänkt mig. Utan jag har faktiskt tvättat hela dagen och varit på gymmet med Ludvig. Som för övrigt förtjänar en guldstjärna bara för att han drog med mig på en söndag. Vi körde bröst och jag hoppas på att jag kommer märka av det imorgon, nu ska jag i alla fall avsluta min kväll med äggmackor och grey's anatomy. 
Kram ♥

Äta bör man annars dör man

Idag är det söndag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på då det inte är dans idag. 
Jag har i alla fall varit lite duktig och pluggat lite, men mer kan jag inte göra utan någons hjälp.

 
Jag måste hur som helst se till att få lite mat i magen, håller på att dö här. Men är inte alls taggad på att ställa mig och laga något, men äta bör man annars dör man. Så det är bara att ta tag i och se glad ut.

Fifty Shades Of Grey

Har nyligen läst en utav de bästa böckerna som någonsin skrivits enligt mig, jag har ju inte läst alla böcker i världen, men ändå.


Boken är bara så himla bra och man blir helt kär i karaktärerna och nu kan jag inte vänta tills jag får läsa den andra- och tredjeboken. Ska önsla mig böckerna i födelsedagspresent, men så länge försöker jag hitta någon som har dem som är så vänlig att hon eller han lånar ut dem.

Ränder

 

Saker du kanske inte visste om mig

Jag har ju inte videobloggat på evigheter så passade på att göra en nu ikväll, kvalitén/fokusen är dock svindålig.. så ha överseende med det.

Cravings

Har så många cravings när det gäller träningen och alldeles för lite pengar. Ska dock försöka spara ihop en slant under några månader så att jag kan göra en lite större beställning.

cravings
 

Äntligen lite lugn och ro

Det känns som att jag inte haft en lugn stund på hela veckan, är helt slut och jag bara njuter av att jag både tränat och gått i skolan idag och har tid över till att bara slappna av. Så nu har jag laddat upp med lite té, citronvatten och bär, för här ska det ses på grey's anatomy.
 

Tränar för fullt

De senaste dagarna har jag legat i med träningen och träningsvärken i benen är inte att leka med. Var även nere på gymmet igår och gjorde en tanitavägning, för er som inte vet vad det är så ställer du dig på en våg och får fram fettprocent, muskelmassa osv. Det var i alla fall väldigt kul att få veta hur det står till, även fast jag inte är helt nöjd med siffrorna. Men planerar på att göra en ny i kanske januari eller något och se hur värderna förändras.. det blir ju världens motivation och jag hoppas att jag lyckas med det jag vill uppnå.

 

Mina smaklökar är hur nöjda som helst

Följde med Jalina till affären tidigare idag och upptäckte att kiwin endast kostade 1kr/st, billigare än på länge då det varit 3 för 10kr osv. ett tag. Så jag inhandlade ett gäng och bad mamma att gå ner imorgon och köpa fler, för det finns ju inget bättre än kiwi ♥
(och ja jag gillar mat och känner att detta var värt att skriva om)

Jag vill ha sommar & sol


Första dagen på veckan är nu avklarad och det känns bra. 
Måste bara nämna att jag hatar det här vädret, det är omöjligt att välja kläder efter det, för ena minuten är det varmt och den andra kallt. Jag längtar tills sommaren och sol och bad igen, är inget större fan av några andra årstider faktiskt och jag är definitivt inte ett fan av snö.

Idag har jag varit effektiv

Blev väckt av katterna klockan nio imorse, sen dess har jag städat, tvättat och lagat mat osv. Nu ligger jag i sängen och kollar på grey's anatomy och känner mig extremt rastlös men vill ändå inte göra någonting. Känns lite skumt/jobbigt, men men så är det ibland.
Imorgon är det skola och träning igen som gäller och jag hoppas att veckan går fort och att det snart är helg igen.