Mitt mål

Som ni vet så har jag ganska nyligen skaffat gymkort igen och så fort jag blivit frisk kommer den mesta av min tid spenderas där. Mitt mål med träningen är självklart att bli nöjd med mig själv, men jag har även planer på att tävla i bikini fitness om cirka 3 år, om jag har de ekonomiska möjligheterna till det, så redan nu planerar jag att bygga grunden. 
Jag har även för första gången i mitt liv en träningspartner, nämligen en utav mina bästa vänner Ludvig.
Jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta träna tillsammans då skolan drar igång. Men så länge tänker jag bara njuta utav det. 

 
Jag läser massvis med träningsbloggar dagligen då jag har tillgång till dator men jag kan lista favoriterna utav dem nedan.
Janina Larsson, en tjej som verkar så himla härlig och hennes muskler är gudomliga.
Ellinor Ebsworth, min favoritblogg, hon använder världens bästa språk när hon skriver, hennes blogg ger en alltid ett leende på läpparna och hennes magrutor är bästa insperationen!
Bea Malecki, av den här bloggen lär man sig en del och den har även varit intressant för mig då hon huvudsakligen tränar thaiboxning.
Ellen Färnström, 16årig tjej som precis som jag en dag vill tävla i bikini fitness, hon har dock planerat att göra det inom en ganska snar framtid.

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo