Söndag i sitt rätta sken

Är nyduschad och inte alls lika svettig längre haha. Sitter och kollar på x-factor och fangirlar alldeles för mycket.
Min dag har varit en sådan dag då ingenting varit bra, men imorgon är det en ny dag och en ny vecka som förhoppningsvis inehåller något skoj.

hallå ser ni min grop i min axel, har en sådan likadan på andra sidan med, men har aldrig träffat någon annan som har det. Om nån av er har det får ni gärna säga till så slipper jag vara ensam :(

Söndagen den 30 september

Glider runt här hemma min min finfina och skönsköna onepiece, borde egentligen plugga, men huvudet är för segt och jag har verkligen ingen lust eller ork. Jag får försöka se till att jobba extra hårt i skolan istället..

längtar tills ikväll

Är så himla trött, det spelar verkligen ingen roll hur lite eller mycket jag sover, jag är ändå alltid trött, det är verkligen hur jobbigt som helst. 
Jag längtar till ikväll då det är williams lista och x-factor, i x-factor har jag ju fått en liten crush på Oscar Zia. Han har en himla mysig dialekt och bruna ögon, sånt som är så fint på killar, även engelsktalande killar med en irländsk dialekt hahah.

Kolla in den vettja!

Skapade en till tumblr för någon dag sen, så jag tänkte dela med mig av den här, så får ni gärna kolla in den :D
Det är bara att klicka på bilden så kommer ni till den.

Mys med mami ♥

Kände att jag tyckte synd om min lilla mamma som satt ensam i vardagsrummet, så jag som är så snäll lyfte på röven och gick dit och nu gör jag henne sällskap framför körslaget. 
Vi har tända ljus, snacks och cola och allt är så superbra ♥

Mangosar

Igår när jag gick hem från skolan så köpte jag med mig två mangosar som det var tänkt att jag skulle äta samma kväll. Men eftersom att jag åkte ut på landet och nästan gick och la mig så fort jag kom hem så har jag kvar dem till idag istället. Mango är verkligen något utav det godaste som finns!

Black and white

Skulle behöva städa mitt rum, men det är jag alldeles för lat för just nu.. så jag tänkte unna mig själv ett varmt bad istället och skjuta upp allting det tråkiga till senare.

Höst i Eskilstuna

Landet

Igår åkte jag, Jalina, hennes bror och två utav hans kompisar ut till deras sommarstuga och hade det trevligt en stund. Det var lite kyligt, men ack så mysigt! Jag älskar verkligen att vara ute på landet, luften, miljön och hela alltihopa, fast jag är inte säker på om jag skulle vilja bo så, det kan bli knepigt när man ska in till stan osv. 

 

Hope

Curlyhair

Blev väkt av att min katt ramlade ner från mitt skrivbord idag, så jag gick upp och bestämde mig för att våga håret då jag ändå hade väldigt mycket tid. Egentligen vill jag locka det oftare och ha charmiga frisyrer, men allt tar sådan tid :/
Men hur som helst så är jag fin i håret idag och humöret är på topp för det är fredag woopwooop!

Det värsta med att träna med sin syster är väntan på badrummet

Är hemma från andra träningspasset idag, och nu väntar jag på att min syster ska bli klar i duschen så att jag kan ta ett bad. Imorgon är det fredag och helg, har inga planer, men det vill jag inte heller ha och jag är så himla taggad! Det enda jag jättegärna skulle vilja göra är att fota någon då höstens löv är helt perfekta nu och nästa vecka kan det vara försent.

PINK

Fick mina nya fina hörlurar idag, var tvungen att skaffa ett par nya då mina gamla är glappa och ljudet inte direkt är så bra. De nya har dessutom en plattsladd som ska motverka trassel, så nu är det upp till bevis om det fungerar.

Body balance

Det blev ingen rullstolsbasket idag, det hade blivit något missförstånd eller någoting sånt. Istället körde vi bodybalnce och fyfarao så jobbigt, inte nog med att jag inte har någon balans, så har jag inga muskler heller känns det som. Sen så är jag sjuk också, men på eftermiddagrna känns det lite bättre, och som att jag är på bättringsvägen.. hoppas hoppas hoppas!

På schemat idag

Lektionerna som står på schemat idag är matte, då vi ska repetera inför provet nästa veckan och på idrotten är det rullstolsbasket som gäller, hur kul som helst. Jag ska försöka få någon/några charmiga bilder jag kan lägga upp här sen på det.
Såhär glider jag omkring idag, i en mysigtlång stickad tröja ♥

Veckan har flugit förbi

Godmorgon, idag är det torsdag och jag kan nästan inte fatta att det är helg imorgon, veckan har gått hur fort som helst! Jag har i alla fall ätit en smaskig frukost och sitter nu och kollar på tv.
 

Studerandet fortsätter

Nu är jag hemma från skolan, men jag har bestämt mig för att fortsätta plugga lite till. Vi har matteprov nästa veckan och på estisk kommunikation idag fick jag verkligen ingenting gjort, så nu ska jag jobba ikapp. Men har ju självklart belönat mig med att jag får dricka pommac under tiden!

Lunchrast

Sitter just nu och luffar i korridoren då vi har en överdrivet lång lunchrast. På lektionen vi hade innan lunch jobbade vi i filmredigeringsprogramet premiere, det gick ruskigt dåligt och jag kom ingenstans.

 

Den här förkylningen tar kål på mig

Sitter och kollar på mitt favoritprogram och är alldeles otaggad inför skolan. Jag vill bara ligga kvar i sängen och sova och få vila ut, men jag känner inte att jag har tid att missa någonting och behöva jobba ikapp det sen, det orkar jag inte..

Dags för mig att bli ren igen!

Har fortfarande inte fått min ben att röra sig mot badrummet än, men nu är det dags för sen måste jag ju sova!
Så jag säger godnatt nu..
 

Måste ta mig ut och fotografera

Åh måste verkligen ta mig ut och fota någondag, bara vad som helst, ta med mig stativet ut och fota på allvar.
Det var ett tag sen och jag gör det så sällan konstigt nog..

Här är lite bilder från när jag fotade min fina vän Evelina förut.
 

Jag fastnade

Jag vet att jag skrev att jag skulle ta ett bad och hoppa i säng så fort jag kom hem, men jag fastnade framför x-factor och min nya hemliga kärlek ♥

Är extremt otaggad

Sitter hemma i soffan och fryser, trots att jag är så pass sjuk som jag är så ska jag träna idag. Jag har ju precis börjar så det känns ju så synd om jag inte skulle gå, så det är bara bita ihop. När jag kommer hem efter träningen sen tänker jag bara ta ett bad och sen sova.

Bland det snyggaste som finns

Någontig som kan få mina knän att ge vika är följande ting:
Töjningar
Bruna ögon
Piercingar
Tatueringar
Gitarrkunskaper
 

Det tar på krafterna att vara sjuk

Nu är det dags för mig att kolla twitter och instagram en sista gång, släcka ner rummet och sen sova. Vardagen tar betydligt mycket mer på krafterna när man är sjuk, så då ska jag inte göra det ännu värre genom att vara uppe sent. 

Skönaste kvällen på länge

Igår var den bästa kvällen på länge, jag satt i min mysiga lilla hörna på rummet, på min provicoriska lilla pall och ritade och hade mig. Hela kvällen var att rita allt jag tänkte på och jag kunde släppa allt annat, hur skönt som helst!

Dags för lite sång!

Nu ska jag iväg till kören och sjunga lite falskt då jag är ganska förskyld haha.
 

Pommac

Det är extrapris påpommac här på hemköp i stan, så gissa vem som köpte flera flaskor? JAAG.. och fler lär det nog bli men jag kunde inte ta allt på samma gång då det blir rätt tungt att bära hem hehe. Men nu har jag mina flaskor stående på mitt rum som trofeér och jag kan nästan inte vänta tills det är helg och jag får öppna en.

Högerklicksskydd

Högerklicksskydd kan vara någonting utav det värsta jag vet på bloggar!
Jag förstår att ni som har det inte vill att folk ska kidnappa era bilder osv, men när jag läser en blogg så tycker jag att ett högerklick kan underlätta vissa saker så himla mycket. Jag brukar till exempel högerklicka då jag ska kommentera på en blogg och öppna kommentarsfältet i en ny flik, så att jag kan fortsätta läsa vidare och kommentera ett eller flera inlägg när jag läst klart. Jag brukar också högerklicka för att öppna länkar i ny flik, men på bloggar med högerklicksskydd så fungerar det inte och det kan göra mig rosenrasande. Därför får bloggar med högerklicksskydd en stor diss utav mig!

Fina nya byxor

Har på mig mina nya fina byxor idag, äntligen!
Jag beställde dem för flera månader sen från h&m men har fått fel vara ett par gånger nu, sist var det ett par skinnbyxor.. men nu är de äntligen här :D

Mina åsikter

Jag har ju sedan jag startade den här bloggen haft en kategori som heter "mina åsikter", och där är det meningen att jag ska skriva hur jag ser på vissa saker och vad jag tycker osv. Men den kategorin har inte blivit så prioriterad då jag inte riktigt vet vad jag ska uttala mig om, men nu vill jag gärna att ni kommer med förslag.

Jag ska inte klaga

Jag tycker att det är svårt att göra saker med mina naglar, som att skriva det här just nu faktiskt. Men jag kollar på Edward scissorhands just nu och han måste ha det riktigt svårt haha, har inte vågat kolla på den tidigare. Men nu när den ändå går på tv och jag har min syster som sällskap så får man passa på!

Williams lista

Ikväll är det premiär för williams lista, jag hoppas på att det är sjukt bra men inte för överdrivet, det har ju en tendens att göra saker tråkiga.

MUMS

Nails

Har suttit och hållt på med mina naglar i flera timmar nu, det var pilligt och jobbigt men nu är dem äntligen klara och resultatet blev charmerande, även om det inte så superfint om man kollar för nära.
 

Gått och blivit sjuk

Kunde inte sova längre så jag bestämde mig för att gå upp och göra mig lite té, jag har gått och blivit sjuk och det tar nästan all min kraft.. riktigt jobbigt. Hur som helst har jag i alla fall bestämt att jag ska sätta mig och göra klart samhällskunskapen och engelskan, för jag känner att jag inte riktigt kan koppla av innan det är gjort.

Börjar känna mig sjuk

Sitter och kollar på vakna med the voice, jag behöver inte gå hemifrån förs om en timme så jag har ganska mycket tid att fördriva. Jag börjar känna mig sjuk också, det är ju inte alls kul och jag känner inte att jag har tid att vara sjuk heller för den delen. Men idag är det fredag och det är jag himla glad för, för det innebär filmkväll med min prinsessa ikväll och att jag får äta onyttigt haha.


 
 

Vakna med the voice

Det har blivit lite utav en rutin för mig att sitta och kolla på vakna med the voice på morgonen, det är ju bara så himla underhållande och bra! Förstår nästan inte hur jag klarat mig utan det tidigare, man kan väl jämföra min nya lilla rutin med folk som måste ha kaffe på morgonen för att klarna till.

Instagram

 Ni som följer mig här och har instagram får mer än gärna följa mig där också. 
Jag heter NovemberLindstrand där :)





 

Måste se till att ändra inställning

Har haft träning idag igen, det är himla roligt med också väldigt jobbigt. Och jag råkade komma på mig själv med att säga "jag är verkligen inte redo att kämpa för drömkroppen" då det var som jobbigast haha. Jag måste se till att ändra inställning ju!
 

Längtar till helgen

Sitter och kollar på gossip girl och längtar efter helgen, då får jag äntligen äta onyttigt kan nästan inte inte hålla mig. Dessutom så ska jag ha filmkväll med mitt hjärta jalina då.

Jag vill vara ekonomiskt oberoende!

När jag kom hem från skolan idag hade en trevlig liten tidning trillat in bland posten, så den ser jag fram emot att läsa.. men först och främst måste jag göra en massa tråkigheter som att plugga och göra upp en ekonomisk plan för de kommande månaderna. Ibland önskar jag att jag var pojken med guldbyxorna, då skulle jag ha en så himla bra ekonomi.


Fangirlar


Har suttit och fangirlat sen jag såg Oscar Zia på tv, han är ju typ precis som Eric Sadee fast i min ålder hehe. 
Visst ser han inte riktigt lika bra ut men det kan nog komma med åren och sen är det ju bara för honom att börja gymma så har han kroppen också. Sen har han ju rösten och dialekten!
Fick jag bestämma skulle han bli mitt lilla experiment ♥

Som en liten flicka igen

Fick precis håret flätat av min fina mor, kände mig som en lite flicka igen för en stund. Men nu är det dags för mig att sova, imorgon är det tisdag det innebär skola och efter det wing chun träning.
Godnatt ♥


Kommit igång med sången igen

Kom precis hem från en körrepetion och nu tänkte jag ta ett varmt bad och bara njuta av resten av kvällen.


Mitt slott

Ska strax gå och lägga mig i min nybäddade säng och mysa med katten framför ett avsnitt eller två av gossip girl. Imorgon är det skola igen och efter det kanske jag ska gå med i en kör, så himla skoj, jag går ju inte i musikklass längre och jag är inte redo att lägga ner musiken helt än.



Kräftskiva








Bowling

Jag bowlade ju i fredags på morgonen, och trots träningsvärken lyckades jag lyfta klotet. Och jag kom inte sist heller så det känns bra! :D



Himlahimlahimla

Jag skriver himla hela tiden om ni har tänkt på det haha, men det är bara ett så himla bra ord att använda hela tiden! 
Usch jag börjar känna mig trött och ska strax gå till sömns och lägga mig i min himmelska säng, imorgon ska jag äta kräfter(finns det någonting bättre?) och sne måste jag även ta itu med lite mer trista saker som skolarbeten.



Himla charmiga!







Livet är på topp

Åt precis en riktigt god frukost, pannkaks retserna från igår.. mums! Just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och dricker té, vad med kan man begära en fredagsmorgon, livet är på topp.
Jag ska bowla n på morgonen med kamratstödjarna, tror inte att det kommer gå så jättebra, men himlakul kommer det nog bli!




Wing chun

Idag har jag prövat på kampsporten wing chun, och himmel vad jobbigt det var, men det var kul också. Och sen var det ju det här med kroppskontroll också, det måste jag nog öva upp en aning haha, men jag ska i alla fall se till att börja med sporten på riktigt på tisdag nästa vecka, det ska bli så himmla härligt att komma igång med en sport igen!
Måste även tilläga att jag redan känner träningsvärken komma, skönt, det enda negativa är väl att jag inte kommer kunna lyfta bowlingklotet imorgon.


En förvirrande torsdagsmorgon

Har sovit som en prinsessa inatt, hur skönt som helst. Jag ska egentligen börja tjugo över tio idag, men just nu säger alla i mn klass olika, inklusive min mentor. Så då har jag bestämt mig för att gå till skolan i vanlig tid och sen få ta frånvaron om det blir någon.



Jag har kört fast

Kom precis ut ur ett skönt bad, och nu håller jag på att torka haha.
Resten av kvällen spenderas nog framför tv'n med ett glas té, vill egentligen hålla på i illustrator med uppgiften vi fått i skolan, men jag har kört fast ch jag vill inte förstöra någonting.





Grönsaksstavar

Vi slapp matten idag, så jag slutade redan vid 12.20.. så jag gick hem och tog det lugnt. Nu håller jag på att tvätta och kolla på tv och mumsar lite grönsaker.



Tidsfördriv


Sitter och fördriver tiden framför datorn nu innan jag ska bege mig mot skolan. Idag står estetisk kommunikation och matte på schemat :)

Colours





Mitt lilla hjärta



Tävling hos jonnaerlandsson.se

Det finns en superbra tävling just nu, där du kan vinna en kameraväska från kelly moore på fotobag.se.
För mig skulle det verkligen behövas, då jag inte har någon och min kamera redan har en sprucken skärm.
Tryck här så kommer du till tävlingen där alla regler står, lycka till! :)


Jag har lättat på hjärtat

Tog upp mitt dagboksskrivade idag efter x-antal år. Det var riktigt skönt må jag säga, det är nästan så att man inte förstår hur skönt det kan vara att få ner allting på papper, istället för att gå omkring med det i huvudet. 
Så det är någoting jag rekomenderar för alla som har mycket att tänka på men som ni kanske inte vill prata om.



Så det kan gå..

Nu är alla avsnitt av true blood säsong fem slut och jag ska snart börja på nästa serie. När jag hade kollat klart, la jag mig på spikmattan och hade tänkt att ligga där i kanske 20minuter, men jag somnade och jag låg där i två timmar.. så nu bränns det om hela min rygg och jag ser ut som en prickigkorv, så det kan gå :/


Sitter och gråter till true blood

Sitter och gråter till true blood, jag kan inte förstå hur man kan sätta sig in i filmer och serier så myket att man känner sig som de gör och som att man är med om allt de är med om. Det är riktigt facinerande, men också riktigt jobbigt ibland, speciellt i pinsamma sammanhang.



Dagens goda gärning

På vägen hem från skolan idag mötte jag en tant som hade fastnat med sin cykel, så jag hjälpte henne med det och kände mig som en riktigt bra människa. Vanligtvis brukar jag avsky tanter, farbröder och barn, men den här tanten var urgullig så henne kunde jag inte låta bli att tycka lite om.


Slutat för dagen

Nu är jag hemma från skolan, vi fick sluta tidigare då min lärare kände sig lite dålig. Så nu har jag slutat för dagen och det är fredag, för att göra den här dagen fulländad behövs bara en lite dos av true blood, sen är allt helt perfekt.

Bjuder på en liten halvfailad bild.

Fredag

Godmorgon, jag sitter och latar mig framför tv'n. Jag börjar inte förrens om en timme så jag behöver inte känna någon stress då jag bor cirka 10minuter ifrån skolan max.
Idag är det fredag och det är så jävla skönt! Trots att inte skolan är så ansträngande, så är jag helt slut när jag kommer hem därifrån, så det ska bli så himla bra med helg :D


Glider runt i mysiga tofflor

Sitter och myser i världens mest underbara tofflor, jag ska alldeles strax gå och lägga mig i min underbara säng. För då blir det fredag snabbare och då ska jag kolla på true blood :D




Det här med att leva hälsosamt

Det där med att jag skulle vara nyttig den här månaden har gått riktigt illa.. Men även om jag har fuskat och funderar på att ge upp så har jag ätit betydligt mycket mindre godsaker.  Jag har även tränat två gånger den här veckan, så så illa har det ju ändå inte gått.. 



Bright white

Har äntligen fått hem min tandblekningspenna som jag beställde för hundra år sen, men nu har den kommit och jag är superglad för det. Nu återstår det bara att se om den fungerar eller inte, men för det måsta man ju ha tålamod för det går icke på en dag. 
Vita tänder kan vara någonting av det mest fräsha som finns, så nu hoppas jag på det! :)




En impulsiv resa

Idag blev det en impulsiv resa för mig till stockholm tillsammans med Rasmus, där träffade vi Nathalie. Det var jättetrevligt, men nu ligger jag äntligen hemma i min sköna säng och är riktigt varm för första gången idag.. det är underbart ♥



I väntan på att börja

Sitter i skoln med Rasmus och väntar på att vi ska börja, snäll som jag är gick jag till skolan nästan en timme tidigare bara för att möta upp honom.




första dagen


Jag har bestämt mig för att jag ska vara nyttig den här månaden ut, så jag ska hålla mig borta från godsaker i en hel månad och även försöka hitta orken att träna minst 2 gånger i veckan. Jag är väldigt osäker på om jag kommer klara det, men jag ska verkligen försöka.. och det är ju trots allt bara i en månad.

Vandring på sörmlandsleden




Dagens klädval



Ett helknasigt träningstips



Nu kommer jag låta helknasig, men någonting jag brukar göra när jag badar hemma i badkaret är att göra situps. Det känns mycket mer än när man gör dem som vanligt och jag får alltid träningsvärk efter det, vilket bevisar att det faktiskt tränar. Så gillar ni att bada och vill ha lite träning på köpet tycker jag att ni borde testa det :D

Saker jag ogillar

 

Internet strul

Usch, mitt internet har strulat hela dagen.. det fungerar men jag har knappt kommit upp i 1mbit/s. Men nu fungerar det hyfsat bra och det får jag nöja mig med.
Jalina gick hem för en stund sen efter en mysig liten filmkväll och nu tänker jag fortsätta med true blood, för när man väl har börjat kan man inte sluta kolla.. det är som en drog. ♥

Bjuder på världens mest charmiga bild!


Jag är en riktigt serienörd

True blood måste ju vara något utav det bästa som finns, jag kommer aldrig sluta nörda det. Den här helgen har jag inte heller någonting inplanerat, så det finns ingenting som hindrar mig.
Jag har ju nyligen flyttat och jag måste ändå säga att jag har kommit i ordning ganska bra, det finns fortfarande saker som måste fixas, men det är mest sånt jag behöver hjälp med. Jag älskar mitt nya rum, för nu slipper jag mitt gamla och alla minnen.