Build that booty

Ny vecka, en hemmaveka den här gången, vilket ändå innebär plugg och lite mer självdisciplin. Jag har pluggat i cirka två och en halv timme idag, jag tycker att jag tappar fokus om jag sitter längre än så och att ta en paus för att senare återuppta plugget är inget alternativ. Egentligen ska vi sitta omkring åtta timmar om dagen, men jag känner att så länge det upplägget jag kör på nu funkar så kommer jag att köra på det. Har man full fokus så hinner man med en del, jag har en app som heter Forest som jag använder när jag ska sitta en längre tid. Man ställer in hur länge man ska sitta och då planterar du träd i appen, om du sen håller på med mobilen så kommer träden att dö och du misslyckas. En riktigt usel förklaring men ni kanske förstod den lite i alla fall.



Lite mer än plugg har jag faktiskt hunnit med idag trots att jag blir galet oproduktiv, de dagar jag inte har några tider att hålla. Jag tog en sväng på gymmet på förmiddagen, glömde vattenflaskan hemma klantig som jag är, men passet gick trots det dunder. Har insett att jag har fått riktigt dålig kondition dock, efter varje set i princip står jag och flåsar som att jag sprungit någon kilometer, men än är det offseason så jag tänker bara köra cardio om jag känner för det.

Så här såg passet ut, det första är "uppvärmningen", jag gillar att skapa kontakt i rumpan innan jag kör igång med dem inte lika isolerade övningarna.

Gynstolen 4x25 set/reps
supersetat med 
Kickbacks 10/ben

Squats
supersetat med utfallsgång 20 steg, med 10kg's viktplatta i vardera hand.
50kg 2x8 
70kg 2x6
80kg 2x5
70kg 2x6
50kg 2x8

Utfall i smith 12x4/ben
supersetat med 
bulgarian split squat hopp

Enbenspress 10x4/ben

Det kanske inte ser så mycket ut, men det tog sin tid och brände rätt bra.




Magda skrev

Du är så duktig, min stjärna!

Svar: Försöker 😙
November

Den 2016-02-17 klockan 22:01:19.
http://tionolltva.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo