Ilandsproblem

 
 
Något som kan göra mig riktigt irriterad när jag befinner mig på gymmet som oftast är min fristad, är människor som inte tar undan efter sig. Alla som tränar på nordic wellness har godkänt våra trivselregler och i dem står det klart och tydligt att man städar undan efter sig, det finns även lappar uppsatta över i princip hela gymmet som ber om att man ska hänga tillbaka vikter och diverse efter sig och ändå fattar inte folk? Och det värsta är, vilket man märker av när man jobbar på gymmet.. att de som klagar mest till oss i personalen över problemet är de som mest sällan plockar undan efter sig själva.
Ofta när jag genomför mina pass så brukar jag plocka runt om i rummet mellan set'en, då jag jobbar där och vill föregå med gott exempel, samt att jag tycker att det blir roligare och att man får mer flyt i träningen när saker hänger där de ska och man slipper gå omkring och leta. Och precis som många gånger förr var det precis vad jag gjorde idag under benpasset, och alla som befann sig i det fria-vikt rummet jag var i såg att jag sprang fram och tillbaka med vikter. Speciellt en kille som stod brevid mig, han stod och körde böj och plockade undan efter sig när han var klar, som vilken vettig människa som helst. Han ställde sig en bit bort och gick på nästa övning och på något sätt var det tydligen okej att lämna kvar den stången med de vikterna då jag inte hade lika mycket uppsikt över honom.. Hur tänker folk egentligen? 
I min frustration som bara växte under passets gång så lyckades jag klämma några fingrar, slå i huvudet och tappa en stång på tån. Jag kan lätt säga att detta var ett pass som inte var speciellt kul att genomföra och jag tycker verkligen att alla ska börja rannsaka sig själva och hjälpa till mer. Var det vikter på stången när du kom? Ja men var snäll och häng tillbaka dem på viktställen istället för att lämna dem på golvet för någon annan att ta upp. Hjälps alla åt så blir situationen aldrig katastrofal.


Tuffuffe skrev

Om du jobbar där är det väl bara att säga till. Blir det upprepning, varning och nästa gång uppsägning. Lätt.

Svar: Klart jag säger till och att varningar delas ut. Men man kan omöjligt hinna med att säga till alla, jag vill kunna träna också och inte bara jaga en massa folk.
November

Den 2015-10-22 klockan 02:49:32.

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo