Förebilder

SM i fitness ägde rum helgen som var och jag vart positivt överraskad när jag såg vilkade som kammade hem vinsterna i bikiniklasserna. Det känns verkligen som att grenen börjar gå i rätt riktning här i Sverige nu, innan har det varit de smala tjejerna, som inte haft mycket muskler på kroppen och som inte varit speciellt hårda i tävlingsform som tagit hem det. Men tittar man på vilka som var i topp på SM så har domarna velat ha mer muskler och mer definitioner. Det kan säkerligen bero på att grenen äntligen börjar växa till sig, i år var det tre år sen grenen kom till Sverige.

Caroline Aspenskog och Anna Stålnacke från korta klassen -163 cm
 
 
Madeleine Myhr -166 cm

 
Frida Paulsen Stern +169 cm

 
Och lite vinnarbilder

Alla bilder är tagna ifrån Muscle.se

Det var dock en klass jag inte tyckte höll samma standard, det var -169 cm, så jag valde därför att inte publicera några bilder därifrån. Men för övrigt kolla på tjejerna! Ögongodis på hög nivå.

Undra när man själv kommer dit, har haft planer på att tävla i några år men tycker inte att jag har den massan som krävs än och dessutom är kostnaden för allting mer än vad jag i nuläget har råd med. Men det kostschema och träningsprogram som jag går på just nu är en bra början och det är faktiskt skrivet av Caroline Aspenskog. Tycker sporten är så spännande just för att alla har en egen kroppsbyggnad och lär sig hur man som individ ska träna för att forma och skulptrera sin kropp på bästa sätt. 
 

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo