Sunday funday

Hallå där ute, satt majoriteten av gårdagen framför streamen och kollade på alla grymma atleter, det gick riktigt bra för en kompis till mig, men båda tjejerna från teamet var hur fina som helst och jag tycker ena borde fått en bättre placering. Men så är det i en bedömningssport, det är bara ladda om och komma med ett bättre paket nästa gång. Jag blev lite motivierad så trots att jag inte känt mig helt hundra så tog jag mig ner på gymmet för ett ryggpass.

Idag var tanken att jag skulle vakna tidigt, så att jag skulle komma i säng tidigt nu på kvällen, med det gick ju som det gick.. Jag har trots det hunnit ner till biblioteket för att plugga med en klasskompis och lagat storkok av chilli con carne här hemma, livet är så mycket enklare med matlådor. Speciellt då nästa skolvecka börjar imorgon, samt att jag börjar på ett nytt extrajobb.

 
Köpte ett par nya vardagsskor för ett tag sen, behövde några passande för "våren" och som jag inte får skoskav utav, så jag fyndade dessa på stadium och är hur nöjd som helst.

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo