Definiera vältränad

 Har länge tänkt på en sak, hur man definierar vältränad.
Det är olika från person till person, men hur ser ni på det? är det hur någon ser ut utåt som gör att den är vältränad eller är det hur mycket den klarar att lyfta eller hur långt den orkar springa. För mig är det nog hela paket, när jag tänker på hur jag vill bli, då tänker jag på att jag vill se vältränad ut, orka att lyfta tungt och få bra kondition. Det är nog min dröm att känna att jag orkar eller snarare att veta att jag orkar det jag vill och känner för att göra och jag ska se till att det en dag går i uppfyllelse.

Men för att komma till saken, hur ser ni på att vara vältränad, är det bara ett iögonfallande yttre eller är det vad man klarar av eller hela paketet, svara gärna och mer än gärna med en motivation till svaret, skulle vilja veta hur andra än jag ser på frågan!

Calle skrev

Skulle nog vilja säga att vältränad är ett allt för stort begrepp för att defie era, jag tycker att man kan vara vältränad som en maraton löpare fast man då som löpare troligtvis inte är världens bästa tyngdlyftare! Löparen är ju mycket vältränad INOM löpning, medan tyngdlyftaren har en dålig kondition men en brutal maxstyrka så är ju tyngdlyftaren vältränad inom tyngdlyftningen. Kan också köpa dem som säger att "vältränad" är att man måste ha hela paketet, alltså tränad inom både tyngdlyftning, kondition etc! Tack för en bra träningsblogg o lycka till med träningen! Kramar Calle

Svar: tack så jättemycket för ditt svar. :)
November

Den 2013-11-25 klockan 20:39:27.
Emma Grann - Pluggar till FOTOGRAF skrev

Bra bild! :) Motiverande!

Den 2013-11-26 klockan 23:06:10.
http://emmagrannfotografi.se/

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo