Om parken zoo skandalen

Känner bara att jag måste skriva av mig om den stora perken zoo skandalen, annars kommer jag inte kunna sova inatt.  
Jag medger att media alltid försöker vinkla saker och ting till att se värre ut en vad det är, men trots det så är det ju inte så att de photoshopat fram bilderna som visades i dagens program av kalla fakta. Så först och främst vill jag skriva att ska man ha en djurpark, så måste man se till att man har alla kunskaper, de ekonomiska tillgångarna och utrymmet för det, för annars är det ett misslyckat projekt innan det ens startat. Och jag tycker inte alls att man kan uttala sig om att man räddar världens djur då man missköter väldigt många utav djuren på zoo't och avlivar en del djur för att behaga människans behov av att alltid ha det senaste. 
Att parken zoo's ledning även ljög och försökte tala sig ur situationen och ändra tidigare berättelser om vad som hade hänt med djuren, gör ju att tilliten för dem försvinner helt.  Att se djur som varit helt friska avlivats och ligga i en frys, för att de ville byta ut dem precis som man gör med sin telefon då och då är så moraliskt fel, att jag inte kan förstår hur människorna som har ansvar för det där kan leva med sig själva. 
Självklart är j parken zoo inte den enda djurpark där djuren vansköts heller, men det var just den som uppmärksammades idag och ligger mig närmast. 
Sen tycker jag att det är så himla surt att allt bara ska handla om pengar hela tiden, ska dem ha en djurpark kan de väl anlita folk som faktiskt visar intresse för djurens välmående och djuren överhuvudtaget och inte personer som ljuger folk rätt upp i ansiktet och bara är ute efter pengar.. det gör mig illamående.

Men nu måste jag sova, för er som missade dagens avsnitt finns det att se här:
http://www.tv4.se/kalla-fakta/klipp/kalla-fakta-1-about-parken-zoo-english-subtitle-2229740

Och här har ni lite att läsa där parken zoo, försvarar sig mot påhoppenhttp://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/parken_zoo/pressrelease/view/uttalande-fraan-parken-zoo-med-anledning-av-granskningen-av-djurparksverksamheten-804410
Anders skrev

STORT!!!! Riktigt kul att läsa en blogg där båda sidor lyfts fram. BRA GJORT!!!! Allt för få granskar informationen kritiskt.

TV4 tjänar faktiskt pengar på sensationella nyheter. Det får man aldrig glömma!

Grym tjej! :) Tummen upp!!!

Svar: Nej, för att kunna argumentera för en sak måste man lära sig att vara kritiskt och se saken ur olika synvinklar. Men även om det vore så att djuren skulle ha dött av naturliga orsaker så är det inte humant att låta dem ligga förvarade så dem gjorde, under en så lång tid.
Men tack så mycket :D
November

Den 2012-10-18 klockan 22:57:48.

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo